Klik op een foto om die te vergroten.

Boudoir fotografie ?

Boudoir fotografie is een type fotografie van sensuele aard, waarbij het (meestal vrouwelijke) lichaam in de hoofdrol speelt. De fotoshoot is netjes, stijlvol en sexy, maar niet plat en vulgair. De rondingen van het vrouwelijke lichaam worden perfect gebruikt, waardoor elke vrouw (ongeacht het lichaamstype) geweldig uit komt. 

Wat houdt een boudoir fotoshoot in?

Een boudoir betekent ‘een dame in haar private slaap- of kleedkamer’. Het is een intieme, stijlvolle fotoshoot, waarbij de verleiding het meest belangrijke is. Het is een fotoshoot waarbij de fotograaf ervoor zorgt dat jij je op je gemak voelt. Vaak vindt zo’n shoot plaats in jouw eigen slaapkamer of onze studio.

Bij een typische boudoir fotoshoot wordt er gewisseld tussen meerdere setjes lingerie. Het belangrijkste is dat jij je er lekker in voelt, dit ga je namelijk uitstralen op de foto. Wissel eventueel af met schoenen (hoge sexy hakken), kousen, panties en sieraden. Boudoir fotografie wordt vaak gebruikt als cadeau aan de partner of gewoon voor jezelf! Iedere vrouw zou het eens moeten proberen.

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief