Fotograaf paardensport

Passie

Is paardensport uw passie? Wel... onze passie is fotografie. Voeg beiden samen en je hebt een fantastische fotoshoot! Portretfotografie Brugge is de ideale fotograaf van uw paard en uzelf.

Of u kiest voor een fotoshoot in de eigen paddock of tijdens een evenement, we laten uw liefde voor de paardensport en voor uw paard in de mooie reportage in beeld komen. We laten daarbij graag het karakter van uw paard aan bod komen.

Wil u foto's van andere dieren zien of onze volledige portfolio? Klik dan op de links.

Stal

We starten met een aantal beelden van uw paard in de stal. Als dieren liefhebbers vinden wij het zeer belangrijk om een connectie met het paard te maken. Het is eveneens belangrijk om het paard te laten wennen aan de aanwezigheid van de camera. Dankzij onze kennis van de fotografie en de interesse in paarden kunnen wij u de mooiste foto's bieden.

Paddock

Dan vragen wij u het paard mee te nemen in de paddock. op dat moment fotograferen wij graag de dressuur en uw interactie met uw paarden. We brengen graag uw passie voor de paardensport in beeld. We weten dat dit voor u meer als een hobby is en willen de liefde en het hart voor de paarden laten zien in de foto's.

Locatie

U kiest de locatie voor de fotoshoot. Wenst u een aantal fotoshoots op verschillende evenementen, dan kunnen wij dit voor u inplannen. U geeft ons een overzicht van de data en wij plannen dit voor u in.

Paardensport bedrijf

Heeft u een professioneel bedrijf in de paardensport? Dan zijn wij ook uw ideale partner. Stuur ons uw wensen en wij doen het nodige om mooie foto's aan te leveren voor uw website of brochures. We werken volledig volgens de gemaakte afspraken en fotograferen uw paarden op een manier waarop uw klanten die graag zullen bekijken.

Aarzel niet en contacteer Portretfotografie Brugge als uw fotograaf paardensport.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief