Fotograaf België

Een goede fotograaf in België

U bent op zoek naar een goede fotograaf in België? Kijk dan zeker even op het portfolio van Portretfotografie Brugge. We zijn inderdaad gespecialiseerd in portretten, maar fotograferen ook landschappen, architectuur of producten.

Foto's laten vastleggen

Bent u geïnteresseerd om een aantal foto's van uzelf, uw gezin of nog ruimer, uw familie en vrienden te laten vastleggen? Dan moet u ons zeker leren kennen. We zijn een koppel van geschoolde en ervaren fotografen zodat u bij ons twee fotografen krijgt voor de prijs van één.

Portret

Portretten zijn echt ons ding. Dit kan heel ruim gaan: van een zakelijk portret over een gezins-shoot, een communie reportage of een boudoir shoot. We konden met onze fotografie al de verwachtingen van heel veel klanten inwilligen.

Passie

Passie is ongetwijfeld de essentie in onze fotografie: zowel de wat u als model in de foto's uitstraalt, alsook de manier waarop wij zelf gepassioneerd aan fotografie doen.

Ons werk

Bekijk even ons werk in onze portfolio op deze website. Zo kunt u al een tikkeltje geïnspireerd raken. Stuur gerust uw gegevens in het contactformulier op en wij zorgen er voor dat alles goed voorbereid wordt.

We fotograferen tijdens de week 's avonds of in het weekend op zaterdag én op zondag. We zorgen er voor dat u beelden zult ontvangen die magie zullen uitstralen en die de interesse van vrienden en familie zullen wekken.

Onderwerp

In het voorafgaande gesprek, bespreken we het onderwerp van de fotoshoot. Daarbij is er meer dan één alternatief. Naargelang dit onderwerp gaan we zaken als poses, compositie, belichting,... op een andere manier gaan inplannen. De liefde die een koppel-shoot uitstraalt is niet gepast in zakelijke fotografie.

België

Het epicentrum van onze fotografie-activiteit ligt in en rond Brugge. Maar we zijn voor bepaalde opdrachten ook al naar Antwerpen en Brussel getrokken. We stellen ons dus zo flexibel mogelijk op zodat jij als klant van de fotoshoot kan gaan genieten.

Sport

Ook sport verenigingen doen wel eens op ons een beroep. Zo hadden we al enkele projecten bij loop-evenementen. Het enige wat we niet gaan doen (daar zijn genoeg gespecialiseerde mensen voor), dat is huwelijksfotografie.

Facebook en instagram

De social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Vandaar dat we meer en meer vraag krijgen om foto's te maken voor op het facebook- en instagram account. En ja, waarom niet, voor gebruik op Tinder.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief