Geniet van uw fotoshoot in het romatische "Bruges by night".

Geniet van uw fotoshoot in het romantische "Bruges by night"!

Wanneer?

Stuur ons een berichtje via de knop rechts onderaan (Messenger of Whatsapp), bel ons op +32 492 743 744 of vraag uw receptionist of de fotograaf vanavond vrij is of één van de andere avonden van uw verblijf in Brugge. De shoot vindt plaats tijdens het zogenaamde “blauwe uurtje”, dit is het eerste uur na de zonsondergang. Check hier het tijdstip van het blauwe uurtje voor vanavond.

Waar?

In het romantische stadscentrum van Brugge. De fotograaf komt u opzoeken in de lobby van uw hotel.

Duurtijd?

Ongeveer één uur

Wat krijg ik?

In de eerstvolgende twee weken na de shoot ontvangt u een contactblad met een selectie van de foto’s (een blad waar u de onbewerkte foto’s op kunt zien, rechtstreeks uit de camera, vóór de nabewerking). U kunt tien foto’s kiezen en deze zijn in de prijs van de shoot begrepen. Na de post-processing verkrijgt u die tien foto’s digitaal doorgestuurd in zowel hoge resolutie (voor afdruk, ook op groot formaat) alsook in lage resolutie (voor bijvoorbeeld social media).

Wat kost dit?

Voor de professionele fotoshoot in een betoverend kader betaalt u € 180. Hierin zijn tien foto’s in hoge en lage resolutie begrepen. Wenst u extra foto’s ? U kunt deze bestellen tegen de prijs van € 8 per extra foto.

Ik wens geen handtekening van de fotograaf op mijn foto’s en ik wil niet dat van mijn foto’s op de website van Portretfotografie Brugge verschijnen. Wat nu? 

Geen zorg, tegen een meerprijs van slechts € 20 krijgt u uw foto’s logo-vrij en garanderen wij u dat de foto’s nergens gepubliceerd zullen worden.

Kan ik een factuur krijgen?

Ja, bij elke fotoshoot wordt een factuur per e-mail verstuurd.

Hoe weet ik waar de foto's exact genomen werden?

Alle foto’s hebben de precieze coördinaten in hun bestandsgegevens. Op die manier kunt u makkelijk terugvinden waar de foto’s genomen werden.

Hoe kan ik betalen?

U kunt op het moment van het reserveren online betalen met uw kredietkaart.

Welk soort fotograaf mogen wij verwachten?

De fotoshoot wordt uitgevoerd door een professionele fotograaf en met pro-materiaal (Nikon D750, Nikkor…, belichting, kennis van post-processing.

En wat als het regent?

In geval van regen heeft u twee mogelijkheden: de shoot uitstellen (indien de fotograaf beschikbaar is op de nieuw gekozen datum) of de shoot annuleren. Bij een annulatie door regen, krijgt u de betaalde som 100% terugbetaald.

Geïnteresseerd in een fotoshoot?

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief