Portretfotografie Brugge, Uw fotograaf voor alle vormen van portret fotografie : studio, op locatie, familie portret, fashion, communie vormsel of lentefeest, boudoir, strand portret,…

Welkom bij uw fotograaf uit Brugge !

Welkom op de website van Portretfotografie Brugge. Dit is de plaats waar u een aantal van onze realisaties kunt bekijken. Wij zijn vooral actief in twee takken van de fotografie : enerzijds portretfotografie en anderzijds landschappen. Dit laatste beoefenen we graag tijdens de reizen die we samen maken. De eerste tak, het portretteren van mensen doen we het gehele jaar door.

Waarom een portret fotograaf ?

Wij vinden het bijzonder boeiend om samen te werken met mensen (ongeacht of het nu professionele modellen zijn of iemand die nauwelijks vóór de lens staat). Een fotoshoot haalt altijd het mooiste uit elke mens !
Maar waarom een beroep doen op een fotograaf als iedereen vandaag de dag zelf selfies kan schieten ? Het antwoord is eenvoudig : een fotograaf neemt geen foto, hij of zij MAAKT een foto. Aan elementen als setting, belichting, scherptediepte, post-processing,… wordt heel veel aandacht en tijd besteed. En hierdoor ziet men meteen het verschil tussen een goed geMAAKT portret en een selfie.

Portretfotografie Brugge : van bolle buik, over communie tot strand portret en boudoir

Op deze website kunt u een selectie vinden uit de portretten die we maakten. Deze zijn heel divers : van glamour over filmische portretten tot ingetogen close up’s. Mocht u zelf interesse hebben om u te laten portretteren, dan kunt u onder de rubriek “praktische aspecten fotoshoot” alle nodige info vinden. Ook alle prijzen voor de shoots en eventuele afdrukken vindt u op deze website. Veel kijkplezier !
Een fotoshoot kan op locatie gebeuren (met Brugge hebben we één van de mooiste decors die er in de wereld te vinden zijn) of kan plaatsvinden in de fotostudio die in Sijsele gelegen is.

Niet één maar twee fotografen

Portretfotografie Brugge is een koppel van twee geschoolde fotografen. Bij het overgrote deel van de shoots zijn we beiden aanwezig omdat we elkaar zeer goed aanvullen en op die manier een nog gevariëerdere shoot kunnen bieden. Wil je ons beter leren kennen, kijk dan even naar de “over ons” pagina.

Zeer mooie en aangename familie fotoshoot. De fotograaf stond open voor inspraak en creativiteit. Alsook zijn eigen professionaliteit kwam mooi aan bod. Waardoor het eindresultaat PRACHTIG is! Een portret fotoshoot staat zeker op mijn verlanglijstje. Voor de prijs moet ik niet wachten. Wel door de Corona.

Sharon Debaene.

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief