Hey, ik had hele goede foto’s verwacht maar deze overtreffen echt alles !!! Sommige heel duidelijk van jou en andere van Ann, maar van beide kan ik moeilijk beschrijven hoe “content” ik ben .

Mabel Lingier

Zeer mooie en aangename familie fotoshoot. De fotograaf stond open voor inspraak en creativiteit. Alsook zijn eigen professionaliteit kwam mooi aan bod. Waardoor het eindresultaat PRACHTIG is! Een portret fotoshoot staat zeker op mijn verlanglijstje. Voor de prijs moet ik niet wachten, wel door de Corona.

Sharon Debaene

 

Was een aangename ervaring. Genoten van de fotoshoot. De fotograaf zorgt ervoor dat je je zelfzeker voelt. Zeker aan te raden !

Rani Depla

Vincent stelt zich zeer professioneel op. Hij bezorgt snel de foto’s. Top om mee samen te werken.

Camille Meuleman

Het was leuk samenwerken met Vincent. Mijn tienerdochter vond het een leuke ervaring en ik leerde enkele verborgen parels kennen in Brugge. Een aanrader.

Ilse Vandewiele, mama van Claris

Zeer correcte en betrouwbare samenwerking. De fotograaf neemt zijn tijd en bezorgt de foto’s nadien snel. Zeer leuk om meteen het resultaat te zien. Zeker voor herhaling vatbaar !

Carmen Tomme

Nog eens bedankt voor de leuke en aangename fotoshoot. We waren allebei heel aangenaam verrast en onder de indruk. We hadden geen flauw idee wat er ons te wachten stond. Maar bij het naar buitengaan kwamen de woorden “vet cool” ” toffe gasten” en “ik zweet ervan” uit de mond van Amélie. Betere complimenten kan je van een tiener niet verwachten;

Johan Van Wonterghem, oom van Amélie

Wij zijn alvast super tevreden van de Fotoshoot, de super fotograaf en de fantastische foto’s die we super snel ontvangen hebben ! Dikke merci voor de eerste maar zeker niet enigste samenwerking.

Nathalie Decraene

Hartelijk dank om de foto’s door te sturen, dan nog in hoge en lage resolutie. In kleur ook want dat hadden we nog niet. Ik heb je site en je werk even bekeken… Héél mooi en zeer frisse, duidelijke website. Succes nog !

Marian Debaillie

Follow by Email
Facebook
Instagram