Klanten getuigen

Reviews van onze klanten


Mabel Lingier


Hey, ik had hele goede foto's verwacht maar deze overtreffen echt alles! Sommige heel duidelijk van jou en anderen van Ann, maar van beide kan ik moeilijk beschrijven hoe "content" ik ben.

Sharon Debaene


Zeer mooie en aangename familie fotoshoot. De fotograaf stond open voor inspraak en creativiteit. Alsook zijn eigen professionaliteit kwam mooi aan bod. Waardoor het eindresultaat PRACHTIG is! Een portret fotoshoot staat zeker op mijn verlanglijstje, voor de prijs moet ik niet wachten, wel door de corona.

Rani Depla


Was een aangename ervaring, genoten van de fotoshoot. De fotograaf zorgt ervoor dat je je zelfzeker voelt, zeker aan te raden!

Camille Meuleman


Vincent stelt zich zeer professioneel op. Hij bezorgt snel de foto's en is top om mee samen te werken!

Ilse Vandewiele, mama Claris


Het was leuk samenwerken met Vincent. Mijn tienerdochter vond het een leuke ervaring en ik leerde enkele verborgen parels kennen in Brugge. Zeker een aanrader!

Carmen Tomme


Zeer correcte en betrouwbare samenwerking. De fotograaf neemt zijn tijd en bezorgt de foto's nadien snel. Zeker leuk om meteen het resultaat te zien, voor herhaling vatbaar!

Johan Van Wonterghem, oom van Amélie


Nog eens bedankt voor de leuke en aangename fotoshoot. We waren allebei heel aangenaam verrast en onder de indruk. We hadden geen flauw idee wat er ons te wachten stond, maar bij het naar buitengaan kwam de woorden "vet cool" "toffe gasten" en "ik zweet ervan" uit de mond van Amélie. Betere complimenten kan je van een tiener niet verwachten.

Emmy G


Supertevreden van de foto's van onze zwangerschapsshoot. We kregen de foto's ook snel toegestuurd. Een aanrader om mooie herinneringen vast te leggen van je zwangerschap.

Olivia Depoorter


Ik ben heel erg tevreden! En raad Portretfotografie Brugge erg aan! Ze zijn super vriendelijk en respectvol. Ze geven je zelfvertrouwen en sturen je bij waar nodig voor de poses. Kwaliteit van foto's die je terug krijgt zijn super van kwaliteit & professioneel! Dikke merci!♥

Nathalie Decraene


Wij zijn alvast super tevreden van de fotoshoot, de super fotograaf en de fantastische foto's die we super snel ontvangen hebben! Dikke merci voor de eerste, maar zeker niet de enigste samenwerking.

Mieke Steen


Vriendelijk onthaal. Heel fijne samenwerking. Goeie service. De moeite waard om langs te gaan !

Aline Loise


Heel aangenaam om mee samen te werken. Mooie resultaten en professionele werking. Zeker de moeite waard om bij Vincent en Ann voor de lens te staan!!

Marian Debaillie


Hartelijk dan om de foto's door te sturen, dan nog in hoge en lage resolutie. In kleur ook want dat hadden we nog niet. Ik heb je site en je werk even bekeken, héél mooi en zeer frisse, duidelijke website. Succes nog!

Apl972


Voor de verkoop van mijn appartement heeft Vincent ruim de tijd genomen. Resultaat: een mooie set foto's in high res en low res en mijn appartement in 1 dag verkocht!

Jolien Petré


Super fijne shootervaring met 2 joviale mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Super content met het resultaat!

Ook geïnteresseerd in een shoot?

Bekijk hier ons portfolio of neem contact met ons op!

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief