Fotograaf in de buurt

Portretfotografie Brugge - uw ervaren fotografen koppel in de buurt

Vincent & Ann zijn uw fotografen voor heel wat gelegenheden : of het nu gaat over een geboorte, eerste communie, vormsel of gewoon een fotoshoot omdat je er zin in hebt, wij leggen deze mooiste momenten vast tijdens de shoot.

Zelf wonen we in Sint-Michiels, maar we zijn actief in de volledige Brugse regio en zelfs daarbuiten : Brugge centrum, Sint-Andries, Assebroek, Sint-Kruis, Sint-Pieter, Koolkerke, Lissewege, Zwankendamme, Zeebrugge, Sint-Pieter, Oostkamp, Loppem,...

Wenst u onze portfolio te bekijken? Ga dan naar Portretten in Brugge, Portretten in de studio, Portretten op andere locaties of één van de vele andere categorieën.

Niet één, maar twee fotografen

Vincent & Ann verzorgen samen uw foto reportage. Dit zorgt voor een grotere variatie aan mooie foto's. Terwijl Vincent iets sterker is op technisch vlak, bekommert Ann zich naast het shooten over de regie. Ze kan als geen ander mensen op hun gemak stellen en wegwijs maken in de verschillende manieren om te poseren. Maar vanzelfsprekend staan wij ook open voor uw eigen ideeën.

We creëren een ongedwongen sfeer en dat weerspiegelt zich ongetwijfeld in uw portret. Fotografie is onze passie en dit zult u niet enkel in onze woorden merken, maar ook in het enthousiasme en het plezier dat we beleven aan een fotoshoot.

Maar uiteraard draait het niet rond ons, U staat (vaak letterlijk) in de spotlights van deze fotoshoot. We garanderen dat we originele beelden zullen schieten.

Tijdens onze fotoshoots zult u bruisen van energie en enthousiasme.

Op locatie of in de fotostudio

Een fotoshoot met Portretfotografie Brugge kan zowel op locatie alsook in de studio plaatsvinden. Met de historische stad Brugge hebben we het gedroomde decor voor uw prachtige foto's. Of ondergaat u liever onze creatieve inbreng in de fotostudio ? Geen probleem, ook hier weten wij al snel uw vertrouwen te winnen. Uiteraard is ook de zee niet veraf. We deden al enkele leuke strand shoots die u kan terugvinden in onze portfolio.

We letten op elk detail bij het fotograferen van uw portret. Als ervaren fotograaf zorgen wij voor.

Sociale media

Meer en meer willen mensen goed overkomen op platformen als facebook of instagram. Daarom huren ze vaak een fotograaf in om een mooie profielfoto. Ook hier zorgen wij er voor dat u spontaan in beeld komt.

Kinderfotograaf

Portretfotografie Brugge is ook de ideale partner voor het fotograferen van uw zoon of dochter. Of heeft u liever een shoot met de volledige familie? Geen probleem voor ons.

Praktisch

Nadat wij uw reservering voor een fotoshoot hebben ontvangen, bespreken wij hoe we deze shoot zullen organiseren, het concept dus. Locatie of studio? Welk thema zal er worden gebruikt ? Enkele weken na de eigenlijke fotografie, sturen wij u een e mail met een login naar uw persoonlijke fotogallerij.

Zo kunt u zich makkelijk aanmelden (uw e mail adres dient als wachtwoord) en weet u de foto's makkelijk te vinden. Uw job bestaat er enkel nog in de keuze van de foto's te maken en achteraf zorgen wij dat deze per WeTransfer link naar u opgestuurd worden.

Met een fotoshoot van Portretfotografie Brugge haalt u een blijvende herinnering van de mooiste momenten in huis.

4.8/5 - (5 votes)

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief