Fotograaf West-Vlaanderen

Fotograaf West-Vlaanderen

Zoekt u een professionele fotograaf in West-Vlaanderen, dan bent u bij Portretfotografie Brugge aan het goede adres ! Neem gerust een kijkje in onze portfolio bij portretten in Brugge, portretten op andere locaties of portretten in de studio.

Verschillende soorten reportages

Bij Vincent en Ann van Portretfotografie Brugge kunt u terecht voor verschillende soorten reportages. Of het nu gaat over modelfotografie, een familie shoot, een fotosessie met vrienden, een communie, bedrijfsfotografie of interieurfotografie (vastgoed-sector), wij zorgen dat alles heel mooi op de gevoelige plaat vastgelegd wordt.

De enige vormen van fotografie die wij niet doen zijn huwelijksfotografie en pasfoto's.


De juiste fotograaf

Voor eender welke vorm van fotoshoot is het belangrijk om de gepaste fotogaaf te vinden. Zo zijn wij geen gespecialiseerde food fotograaf of huwelijksfotograaf. Wij leggen ons toe op de portretfotografie.

West-Vlaanderen

West Vlaanderen biedt tal van mooie landschappen die als achtergrond kunnen dienen voor uw foto's. Of je nu de bossen rond Brugge kiest of de charme van de Leievallei, er zijn tal van ideeën waar we met plezier een verhaal bij maken. Heb je zelf een leuk idee, contacteer ons dan gerust met je wensen. Wij maken er de mooiste beelden van.

Bij bedrijfsfotografie kan uiteraard de onderneming als decor dienen.

Foto's koesteren

Wij hanteren de camera zoals een muzikant zijn instrument : We beheersen het toestel op een zodanige manier dat we er schitterende foto's mee leveren. Dat onze passie bij het fotograferen van mensen ligt, maakt het extra boeiend. Het aansturen van mensen met een klare kijk door de lens van het toestel is ons niet vreemd.

Bedrijfs campagnes

Ook met bedrijfs campagnes voor ondernemingen in West-Vlaanderen hebben wij al ervaring : het fotograferen van alle content die op de website gebruikt wordt(mensen, gebouwen, producten,...) hebben we al meer dan eens gedaan.

Praktisch

Wil u u zichzelf laten vereeuwigen in een portret, doe dan gerust een beroep op Portretfotografie Brugge : uw portret fotograaf in West-Vlaanderen. U zult steevast heel tevreden zijn met deze mooie herinneringen. In een voorbereidend gesprek bepalen wij samen de locatie en het thema van de fotoshoot. De rest ligt bij ons. Enkele weken na de shoot ontvangt u een link naar uw persoonlijke online fotogallerij waar u de foto's kunt uitkiezen. Deze worden tenslotte via een WeTransfer link in hoge resolutie naar u toe gestuurd.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief