Bolle buik en baby

Zwangerschapsreportage

Bij Portretfotografie Brugge kunt u terecht voor een fotoshoot van uw zwangerschap. Het is een zeer bijzondere periode in het leven waar je ongetwijfeld herinneringen wil van laten vastleggen.

Heeft u interesse in de andere domeinen van onze portfolio? Ga hier naar Familie- en groepsportretten, Portretten in Brugge, Portretten in de studio of portretten op andere locaties.

Ideale moment

Het ideale moment voor een zwangerschapsshoot is tussen de 32 en de 38 weken. Dan is de zwangere buik mooi rond en zal de fotosessie de mooiste professionele foto's opleveren. We fotograferen uiteraard niet enkel de zwangere buik, maar laten u poseren met u grote liefde en eventueel met de andere kinderen er bij.

Waar?

Zwangerschapsfotografie is mogelijk in de studio of op een mooie locatie. Bij een reportage in de studio kunnen we makkelijker wat meer van de blote buik laten zien (eventueel shoot in lingerie). In een buitenlocatie ligt dit wat moeilijker. In de studio kunnen we ook spelen met de belichting en achtergronden.

Le moment suprème

Wenst u dat Portretfotografie Brugge aanwezig is bij de bevalling om foto's te maken ? Ook dit is mogelijk. Contacteer ons gerust om afspraken hierrond te maken.

Portfolio bolle buik en baby:

Geïnteresseerd in een fotoshoot?

Newbornshoot

En om het verhaal compleet te maken, kunnen wij ook zorgen voor de newbornfotografie. We maken er mooie beelden van uw pasgeboren kleintje die een eeuwige herinnering zullen vormen aan deze bijzondere tijd. Een newborn reportage kan in de materniteit of bij u thuis gebeuren. We zorgen er uiteraard voor dat de pasgeboren baby zich bij dit alles op zijn of haar gemak voelt.

Niet één fotograaf, maar twee

Vincent en Ann voeren de zwangerschapsfotoshoot samen uit. Dit levert nog meer unieke foto's op. Ann begeleidt u ook in de poses en samen zorgen we voor de nabewerking van de foto's.

Praktisch

In de weken voor de shoot spreken we af wat uw wensen zijn. Een reportage op een buitenlocatie of in de studio? Welke accessoires dienen we te voorzien? Op die manier kunnen we alles op voorhand klaar leggen en kan de eigenlijke reportage vlot verlopen.

Enkele dagen na de shoot ontvangt u van ons de uitnodiging voor uw persoonlijke fotopremière. We tonen u de foto's in ons kantoor en adviseren u bij de keuze. Nadien krijgt u ook de digitale foto's gepresenteerd in een online galerij. Deze zijn voorzien van een watermerk. U maakt de selectie van de foto's die u verkiest en wij sturen de foto's op met een WeTransfer link. Wenst u extra foto's buiten diegene die in de shoot begrepen zijn? Geen probleem, ook daarvan vindt u informatie onder de rubriek prijzen (bij praktisch).

Wenst u prints of wanddecoratie ? Ook daarvoor kunnen wij zorgen. Bekijk hiervoor onze pagina prints en wanddecoratie onder het tabblad praktisch.

Bij Portretfotografie Brugge mag u de mooiste foto's verwachten van uw zwangerschap, bevalling of baby.

Benieuwd naar de rest van onze portfolio?

Hieronder is er een hele lijst met alle soorten shoots die wij aanbieden, inclusief enkele voorbeelden per soort!

Boudoir en beach

Geïntereseerd in een boudoir en of beach shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Andere locaties

Geïntereseerd in een shoot op een andere locatie? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In de studio

Geïntereseerd in een shoot in de studio? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In Brugge

Geïntereseerd in een photoshoot in Brugge? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Familie en groepen

Geïntereseerd in een familie of groepsshoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Communie

Geïntereseerd in een communie shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Bolle buik en baby

Geïntereseerd in een bolle buik en baby shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Zakelijk

Geïntereseerd in een zakelijke shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

5/5 - (2 votes)

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief