Geboortekaartjes fotograaf

Portretfotografie Brugge - uw ideale partner voor de creatie van uw uiterst persoonlijk geboortekaartje

We kennen het allemaal : het uiterst klassieke geboortekaartje waar niemand enthousiast van wordt. De geboorte van uw kleine spruit verdient toch wat beter ? Ga daarvoor voor een uiterst persoonlijk geboortekaartje met een foto van uw pasgeboren baby.

Als u op een dergelijke manier de geboorte aankondigt, dan zal u ongetwijfeld scoren bij familie en vrienden.

Wenst u onze portfolio van de andere domeinen in de portretfotografie te zien? Neem dan bijvoorbeeld een kijkje op de bolle buik shoots of portretten in de studio.

Fotografie

Portretfotografie Brugge staat voor u klaar om de fotoshoot te organiseren zodra de baby geboren is. Een shoot waarin uw zoon of dochter de hoofdrol speelt, kan vaak al in de materniteit van het ziekenhuis gebeuren. We houden daarbij rekening met uw specifieke wensen waarmee we de geboortekaartjes op een originele manier zullen ontwerpen.

Bolle buik

Menig ouder opteert om voorafgaand aan de geboorte al een bolle buik shoot te reserveren. Ook deze fotos kunnen inderdaad op de geboortekaartjes verwerkt worden. Een fotoshoot tijdens de zwangerschap levert vaak al mooie beelden op.

De baby zien

Eénmaal het kindje geboren is wil iedereen natuurlijk de baby zien. Daarom is het zo leuk om één of meerdere foto's al op de geboortekaart te plaatsen. Op die manier heb je ook een blijvende herinnering aan deze mooie periode.

Praktisch

Na de shoot gaan we aan de slag met de digitale beelden in hoge resolutie. We ontwerpen de kaartjes en uiteraard wordt een proefdruk ter goedkeuring voorgelegd. Indien u aanpassingen aan het ontwerp wenst, zorgen wij hier voor. We denken graag met u mee en inspireren u met onze voorstellen. Deze communicatie kan perfect per e-mail verlopen zodat u als kersverse papa de materniteit niet hoeft te verlaten. Het uiteindelijke drukwerk en de enveloppen worden door ons voorzien zodat u ze enkel nog op de post hoeft te doen.

Ook op zondag

We werken ook tijdens het weekend, niet enkel op zaterdag, maar ook op zondag. Op die manier kunnen de opnames gebeuren op het meest ideale moment wat er voor zorgt dat de foto's zeker geslaagd zullen zijn.

Geboortekaartjes met foto

We garanderen u dat geboortekaartjes met foto van kort na de bevalling veel succes zullen hebben bij uw naasten.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief