Boudoir en beach

Boudoir en beach fotografie?

Boudoir fotografie is een type fotografie van sensuele aard, waarbij het (meestal vrouwelijke) lichaam in de hoofdrol speelt.

De fotoshoot is netjes, stijlvol en sexy, maar niet plat en vulgair. De rondingen van het vrouwelijke lichaam worden perfect gebruikt, waardoor elke vrouw (ongeacht het lichaamstype) geweldig uit komt.

Beach fotografie kan gezien worden als een soort boudoir, maar dan op het strand.

Of heb je interesse in één van de andere domeinen van onze fotografie ? Bekijk dan onze portfolio van foto's in de studio, foto's op andere locaties,...

Wat houdt een boudoir shoot in?

Een boudoir betekent ‘een dame in haar private slaap- of kleedkamer’. Het is een intieme, stijlvolle fotoshoot, waarbij de verleiding het meest belangrijke is. Het is een fotoshoot waarbij Vincent & Ann van Portret ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt.

Vaak vindt zo’n shoot plaats in jouw eigen slaapkamer of onze studio.

Maar het is ook mogelijk om de boudoir shoot te houden in een mooie hotelkamer of B&B in Brugge.. Daarbij heeft u het voordeel dat u er na de shoot kunt blijven overnachten (de kostprijs van de kamer is niet in de prijs van de shoot begrepen).

Bij een typische boudoir fotoshoot wordt er gewisseld tussen meerdere setjes lingerie. Het belangrijkste is dat jij je er lekker in voelt, dit ga je namelijk uitstralen op de foto. Wissel eventueel af met schoenen (hoge sexy hakken), kousen, panties en sieraden.

Het eigen zelfvertrouwen opkrikken en de partner verwennen

Een boudoir fotoshoot doet wat met een mens ! Mits de boudoir fotograaf het stijlvol aanpakt en de boudoir sessie goed voorbereid wordt (bij voorkeur met professionele make upen haarstyling), is het een unieke ervaring voor zowel de geportretteerde alsook een een leuke verrassing voor diegene waarop je verliefd bent.

Een fotosessie in een stijlvol kader (of dat nu de eigen slaapkamer is of je de sfeer opzoekt in een romantisch hotel) biedt garantie op het mooiste resultaat.

De foto's die je nadien aan je partner cadeau doet zullen zeker de passie doen oplaaien.

Uiteraard is het niet verboden om gepassioneerd en sensueel te poseren. Als fotografen met ervaring binnen dit genre weten wij u uiteraard daarbij te begeleiden zodat we het beste in u naar boven halen.

Portfolio boudoir en beach:

Fotoreportage

Een dergelijke fotoreportage in een schitterende hotelkamer of bij u thuis is het perfecte cadeau voor uw partner én uzelf. De prachtige foto's zullen nadien nog lang nazinderen.

Hou rekening met een aantal zaken. Om bijzonder mooi naar voren te komen en gefotografeerd te worden, raden wij u aan om geen strakke kledij net vóór de fotoshoot te dragen.

Deze kledij kan markeringen nalaten in de huid die op de foto's te zien zijn. Zorg zoals gezegd voor iemand die de visagie op zich neemt en wees uitgeslapen. Dergelijke boudoir fotosessies vragen heel wat energie.

Praktisch

Boek nu uw boudoir sessie bij Portretfotografie Brugge. Stuur een e mail of vul het contactformulier in. Geef eventueel uw wensen door op het moment van het boeken. Wij bevestigen u zo snel mogelijk de beschikbaarheid op de door u gekozen datum, ongeacht of dit in de studio door gaat, op een mooie hotelkamer of bij u thuis.

Zorg voor een afwisseling in de lingerie, maar gebruik vooral die lingerie die als een gemak voelt. De fotografen zorgen er voor dat de schoonheid in elke mens naar boven komt.

In het geval van een boudoir fotoshoot in de studio, hebben wij een afzonderlijke kleedruimte ter beschikking waar u zich in alle privacy kunt omkleden. Gebruik je iemand voor professionele make up, geef dit dan ook even aan ons door. Zo kunnen wij de nodige ruimte voor die visagie voorzien.

Voel je vrij in de poses en doe vooral wat je leuk vindt. In een aantal gevallen werken we met natuurlijk licht, maar vaak worden ook extra lichtbronnen aangewend. De manier waarop een boudoir fotoshoot verloopt is altijd in afzonderlijk overleg.

Verschillende formules

Enkele dagen na de fotoshoot ontvang je van ons de uitnodiging voor de fotopremière. We bekijken samen de beelden in ons kantoor en wij adviseren u bij de keuze van de foto's. Nadien ontvangt u de beelden eveneens via je persoonlijke online fotogalerij (u beslist zelf of u deze met familie, vrienden of de buurvrouw wil delen). Je kiest de foto's die in de de gekozen formule begrepen zijn en eventuele extra foto's. Deze bezorgen wij u dan via het platform WeTransfer. Tijd om ze aan uw verloofde tonen !

Portretfotografie Brugge

Vincent & Ann van portretfotografie Brugge voeren samen deze shoot uit. Dit zorgt voor een nog grotere variatie aan beelden. Daarbij hanteert Vincent het strikte "no touch" principe en zal Ann het steeds vragen vooraleer ze een lokje haar op zijn plaats legt of het model op een andere manier benadert.

Fotografie is onze passie en als fotograaf leven wij sterk naar onze fotoshoots toe. We gaan altijd voor de beste boudoir foto's en vinden het fantastisch om u dat extra tikkeltje zelfvertrouwen te bezorgen.

Aarzel dus niet en boek hier uw eigen boudoir shoot !

Geïnteresseerd in een boudoir en beach shoot?

Benieuwd naar de rest van onze portfolio?

Hieronder is er een hele lijst met alle soorten shoots die wij aanbieden, inclusief enkele voorbeelden per soort!

Boudoir en beach

Geïntereseerd in een boudoir en of beach shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Andere locaties

Geïntereseerd in een shoot op een andere locatie? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In de studio

Geïntereseerd in een shoot in de studio? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In Brugge

Geïntereseerd in een photoshoot in Brugge? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Familie en groepen

Geïntereseerd in een familie of groepsshoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Communie

Geïntereseerd in een communie shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Bolle buik en baby

Geïntereseerd in een bolle buik en baby shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Zakelijk

Geïntereseerd in een zakelijke shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

5/5 - (1 vote)

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief