Boudoir fotografie België

Boudoir foto's

Boudoir foto's maken deel uit van een bijzonder mooi fotografisch genre. Het is een vorm van fotografie waarbij het (meestal vrouwelijke) lichaam centraal staat. Het is een tikje ondeugend, in mooie lingerie op een passende locatie. Wil u onze portfolio zien in de andere domeinen van de portretfotografie : ga dan bijvoorbeeld naar portretten in de studio.

Portretfotografie Brugge

U kunt uw boudoir fotoshoot reserveren bij Portretfotografie Brugge. We organiseren een kennismakingsgesprek waarin we een aantal thema's bespreken : welke locatie kiezen we (dit kan in uw eigen vertrouwde omgeving of op een andere veilige plek waar u vol zelfvertrouwen kunt poseren), welke soort lingerie voorzie je voor de boudoir fotoshoot ? Hoe "braaf" of sexy wil je de fotoreportage zien,...

Zorg zelf voor mooie lingerie, make up, schoenen met hoge hakken en juwelen. De rest kunt u aan ons over laten.

Ann & Vincent nemen samen de foto's tijdens de boudoir sessie. Uw lichaam wordt er in al z'n schoonheid gefotografeerd. En wees gerust, ook hebt u niet de ideale maatjes, iedere vrouw straalt passie uit. Breng tijdens de shoot gerust een vriendin mee als u zich daarmee meer op uw gemak voelt.

Studio

In de studio beschikken we over een ruim arsenaal aan belichting om de fotoshoot tot een unieke ervaring te maken.

Verrassing

Wat dacht je aan een boudoir fotoshoot waarbij je de foto's aan jouw partner schenkt als verrassing met valentijn ? Een dergelijke shoot, die echt vrouwelijk is, vormt het perfecte cadeau. Tijdens een boudoir fotoshoot mag u zich immers écht vrouwelijk laten fotograferen.

Uw wensen tellen

Deel gerust vooraf aan het boeken uw wensen mee, heb je bepaalde poses die je leuk vindt? Als fotograaf houden wij hier graag rekening mee tijdens de fotosessie.

Aarzel niet en stuur ons een e mail of vul ons contactformulier in om uw eigen boudoir fotoshoot te boeken. We zagen al vaak dat de resultaten van een dergelijke shoot een boost aan zelfvertrouwen met zich mee brengen. Ga voluit voor de boudoir shoot!

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief