Fotograaf naaktshoot

Portretfotografie Brugge

Zoekt u een fotograaf voor een lingerie fotoshoot of een artistiek naakt shoot ? Dan zit u bij Portretfotografie Brugge aan het goeie adres. Bij ons krijgt u niet één fotograaf, maar een fotografen koppel die de prachtige foto's zullen maken. Dus twee fotografen voor de prijs van één. Bekijk even onze Boudoir & Beach foto's of de rest van onze portfolio.

Boudoir fotografie

Beetje onzeker?

Geen nood, wij zorgen er voor dat u zich tijdens de shoot op uw gemak voelt. Hoewel het overgrote deel van de (mannelijke) collega's het vertrouwen verdienen, hebben wij in het verleden al ervaren dat onze klanten voor naaktfotografie of boudoir het appreciëren dat wij onze shoots als koppel uitvoeren. We nemen ook de tijd om een ontspannen sfeer te creëren. Om die reden doen wij niet mee aan de rage van de zogenaamde mini-shoots die amper 15 à 30 minuten duren.

Bij ons duurt een fotoshoot minstens een uur, en doorgaans een heel stuk langer. In zo'n shoot kun je niet even snel te werk gaan.

Boudoir tot artistiek naakt

De stijl die wij hanteren is van boudoir tot artistiek naakt. Dit betekent dat de foto's altijd stijlvol zijn en nog iets aan de verbeelding overlaten. Er wordt een vleugje glamour in de opnames verwerkt wat een zeer groot verschil is met de rechtoe-rechtaan naaktfoto's die je soms te zien krijgt.

Onze klanten spreken over een heel leuke ervaring van het naakt poseren en zijn super tevreden over de fotosessie. Zo vernemen we dat een boudoir of naakt fotoshoot een boost in het zelfvertrouwen kan geven. We zullen als fotograaf natuurlijk de mooie delen van het lichaam benadrukken.

Een boudoir shoot of naaktfotografie wordt dikwijls gevraagd als geschenk voor de partner. En dit werkt in twee richtingen : een man die heel graag een dergelijke fotoshoot aan zijn partner wil geven, of de vrouw die graag de mooiste foto's aan de vriend of man wil schenken.

Studio of op locatie

Een boudoir of naaktshoot wordt het meeste in de studio georganiseerd. Daar kunnen we werken met verschillende achtergronden en diverse decorstukken. Het fotograferen in de fotostudio biedt vele mogelijkheden. Een alternatief is om de mooie foto's te nemen in een hotelkamer of B&B. In vergelijking met een professionele fotostudio hebben we er iets minder belichting, maar anderzijds is het decor al kant en klaar uitgewerkt tot in het kleinste detail.

Poses

Terwijl Vincent heel sterk is in de technische kant, is Ann meer gespecialiseerd in de regie tijdens de fotoshoot. Zij zal u doorheen de verschillende poses begeleiden en kan u tijdens de shoot op uw gemak stellen zodat u zich bijzonder goed zal voelen. Ann begeleidt u op zo'n manier dat de passie er van af zal stralen. U leest het al : alles gebeurt in heen heel ontspannen sfeer zodat u snel de tijd zult vergeten.

Afspraken

Uiteraard maken bij op voorhand goede afspraken over de shoot en bespreken wij hoe u zich wil laten vereeuwigen in de foto's. Gaat het om een lingerie shoot of een naaktfoto er bij? Zijn de foto's voor uzelf of voor een geliefde? Dergelijke elementen kunnen de manier van fotograferen sturen.

Nabewerking

Na de shoot is het werk niet af. Dan volgt de nabewerking van de foto's aan de hand van software programma's. De foto's worden in een raw formaat gemaakt zodat ze nog op punt moeten gesteld worden. Hier halen we net dat tikkeltje meer uit elke foto. We spelen met elementen zoals licht en schaduw en gaan telkens weer het volle potentieel van een foto benutten. Een foto neem je niet, een foto maak je.

Contact

Stuur ons gerust een e mail of neem contact op via de onderstaande knop en ons contactformulier. We bespreken graag uw wensen vooraleer u alles rustig gaat overdenken en finaal de shoot gaat boeken.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief