Boudoir fotoshoot

boudoir fotoshoot

U wenst een boudoir fotoshoot maar u weet niet goed hoe en waar te beginnen? Geen nood, bij Portretfotografie Brugge bent u aan het goede adres. Bekijk gerust eens onze portfolio of meerbepaald de foto's over boudoir & beach.

Onze boudoir fotosessies worden altijd voorafgegaan door een overleg: wat verwacht u precies tijdens de shoot, welke lingerie kunt u voorzien, organiseren we de shoot in de studio of in een schitterende hotelkamer? Wil je werken met visagie en/of haarstyling?

Verschillende stijlen

Ook binnen de boudoir fotografie zijn er nog verschillende mogelijkheden. Dit kan gaan van sensueel tot erotisch. De fotografie die wij beoefenen moet echter altijd stijlvol blijven.

Niet één, maar twee fotografen

Een boudoir fotoshoot bij Portretfotografie Brugge wordt altijd uitgevoerd door Vincent & Ann. Wij zijn een fotografenkoppel, beiden geschoold en met meerdere jaren ervaring, en benaderen jouw boudoir met elk zijn eigen sterktes: terwijl Vincent sterker is op het technische vlak, is Ann vooral bezig met de regie. We zorgen er voor dat u zich tijdens de boudoir sessie op uw gemakt voelt en laten u intens genieten tijdens de hele shoot.

Locatie

De meeste boudoir fotoshoots worden georganiseerd in de fotostudio, maar een mooie hotelkamer of zelfs uw eigen slaapkamer behoren tot de mogelijkheden. Terwijl u er verschillende sensuele poses aanneemt, wordt u door ons gefotografeerd.

Zelfvertrouwen

Meer dan eens mochten we van een klant vernemen dat de mooie fotoreportage een boost geeft aan het zelfvertrouwen. Je zult je tijdens de shoot op en top vrouw voelen en passie uitstralen. Toegegeven, in het begin is het een beetje spannend, maar Vincent en Ann zorgen voor een goede sfeer zodat je het leuk vindt en dat we finaal het mooiste resultaat bekomen. We horen heel vaak dat men dit als een unieke ervaring beschouwt.

Boudoir shoot als cadeau

Heel vaak wordt een boudoir shoot als een cadeau geboekt. Ofwel een cadeau aan de vrouw die zich sensueel mag laten fotograferen, ofwel een cadeau in de vorm van de foto's voor de partner die dit zeker als een romantisch geschenk zal zien. Waarom ook niet een vergrote foto in jullie slaapkamer hangen?

Praktisch

Aan de hand van het voorbereidend gesprek, zullen wij de studio of een hotel of een B&B kamer reserveren. We verzamelen de nodige attributen (u bekommert zich om de lingerie) en we zien elkaar op de dag van de fotoshoot.

Kiest u er voor om professionele make-up te laten aanbrengen, dan voorzien we hier de tijd voor. Hou rekening met de tijd die de visagiste nodig heeft zodat we dit kunnen incalculeren.

Leg u verschillende sets lingerie (en waarom niet uw bruidslingerie) klaar in de afzonderlijke kleedruimte zodat het tijdens de fotosessie makkelijker is om te kiezen.

Denk ook aan sieraden. Deze kunnen er voor zorgen dat het geheel bijzonder mooi oogt.

Voorzie ook een badjas of kimono voor tussen het shooten door.

Deel ons ook uw eventuele wensen mee. Hoewel wij barsten van de creativiteit, is het ook altijd nuttig om uw wensen te kennen. Het is trouwens jouw boudoir shoot.

Laat u volledig door ons begeleiden en geniet...

Nadien

Na de shoot is het werk voor ons nog niet voorbij. Dan komt de nabewerking van de foto's. De foto's krijgen een finishing touch aan de hand van softwareprogramma's. Reken hiervoor alvast een drie-tal weken. Daarna krijgt u van ons een e mail met een link naar uw persoonlijke online fotogalerij. Hier kunt u een selectie van uw boudoir foto's bekijken (ze zijn op dat ogenblik nog voorzien van een watermerk).

U kiest er de foto's (10 foto's zijn inbegrepen in de prijs van de shoot, wenst u er nog extra, dat kan zeker volgens de prijzen vernoemd onder het tabblad "praktische informatie) op deze website). Tenslotte worden de prachtige foto's opgestuurd per mail met een WeTransfer link.

Als verrassing voor uw partner kunt u eventueel nadien nog wanddecoratie van uw beste foto's bij ons bestellen

Perfecte cadeau

Een boudoir fotoshoot is het perfecte cadeau! een eigen boudoir shoot waarbij u zich helemaal op uw gemak voelt. Een shoot waarbij u zich kunt laten verwennen en er stijlvolle foto's aan over houdt.

Verifieer met de onderstaande knop de beschikbaarheid vooraleer u kunt gaan boeken. Wij houden de camera alvast in de aanslag voor uw boudoir.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief