Brugge fotografie

Fotograaf

U zoekt een iemand die in Brugge fotografie op een professionele manier kan bieden? Contacteer dan voor uw fotoshoot Portretfotografie Brugge. Een professionele portretfotograaf maakt mooie portretten in de fotostudio of op locatie en let daarbij op meerdere elementen zoals belichting, compositie, scherptediepte enz. Op die manier krijgt u mooie beelden die heel wat meer zijn dan een snapshot. Bekijk even onze portfolio met bijvoorbeeld Portretten in Brugge, Portretten op andere locaties of Portretten in de studio.

West-Vlaanderen

Als koppel fotografen werken wij in West-Vlaanderen met de focus op Brugge. We fotograferen beiden tijdens de fotoshoot. Daarmee krijgt u eigenlijk twee fotografen voor de prijs van één. We fotograferen diverse genres zoals bolle buik en baby, familie shoots, communie fotografie, boudoir fotografie, product,...

Centrum Brugge

Met het centrum van Brugge hebben we één van de mooiste decors ter wereld om onze fotografie te organiseren. De verschillende fotogenieke locaties liggen heel dicht bij elkaar. Met de komst van de digitale fotografie biedt de huidige camera bijna oneindige mogelijkheden. De manier waarop we vandaag fotograferen verschilt veel van vroeger en dit kunt u ook merken in het resultaat van de fotoshoot. Uw portetten zijn er om te koesteren.

De Kust

Uiteraard fotograferen we niet enkel in Brugge. We zijn ook regelmatig aan de kust te vinden. Oostende, Zeebrugge, ... Noem maar op. Ook in het zuiden van de Provincie vallen er mooie plaatsen te ontdekken. We komen graag bij u in de buurt voor een fotoshoot.

Praktisch

Heeft u interesse in een fotoshoot met Portretfotografie Brugge? Vul dan ons contactformulier in en laat ons de dag en de tijd weten waarop u de shoot wenst. Geef graag ook het aantal personen op. Dit kan van belang zijn voor het soort camera of een extra lens die we dan meebrengen. Wil u de mooie momenten in beeld laten brengen, kies dan voor Portretfotografie Brugge. Wil u op de hoogte blijven van de acties van Portretfotografie, meldt u dan op datzelfde contactformulier aan voor de nieuwsbrief.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief