Fotograaf Brugge centrum

Potretfotografie Brugge

Portretfotografie Brugge, uw fotograaf voor een fotoshoot in het centrum van Brugge of daarbuiten. Zoekt u een professionele fotograaf voor een communie fotosessie, zwangerschapsfotografie, bedrijfsfotografie, een portret fotoshoot, een romantische shoot of mooie foto's van het gezin? Dan zijn wij de juiste partner voor u.

We werken zowel in de studio alsook op locatie. Met de historische stad Brugge hebben we één van de mooiste steden waar we prachtige beelden kunnen schieten.

Een fotoreportage met Portretfotografie Brugge geeft u dan ook beelden om te koesteren. Bekijk gerust even onze portfolio.

Spontane foto's

We maken graag spontane foto's waarbij we het verhaal van het leven willen vastleggen. Dikwijls worden de mooie momenten in het leven belicht en doet men daarbij een beroep op een professionele fotograaf.

Niet één, maar twee fotografen

Met Portretfotografie Brugge haal je niet één enkele fotograaf in huis, maar meteen twee fotografen. Vincent & Ann, beiden geschoolde en ervaren fotografen, voeren de shoot samen uit.

Dit zorgt voor een nog grotere verscheidenheid in de beelden. Terwijl Vincent zeer sterk is in het technische aspect van de fotoshoot, zet Ann haar beste beentje voor in de regie en is ze ook de zwart/wit specialiste.

Deze formule werkt : samen zijn we in staat de mooiste beelden van het leven vast te leggen.

West-Vlaanderen

We zijn niet enkel actief in de stad Brugge, maar eigenlijk in geheel West-Vlaanderen. Zo shooten we ook regelmatig aan de kust (Oostende, Blankenberge,...)

We hebben geen fysieke winkel (we verkopen geen fotografie materiaal) maar bieden u via deze website een kijk in onze portfolio.

We willen wel opmerken dat we geen huwelijken en pasfoto's fotograferen. Ook videografie is niet onze specialiteit. Maar de andere takken van de portretfotografie zijn onze passie en indien u ons een opdracht geeft, zult u al snel merken dat we ons beste beentje voorzetten om u de mooiste beelden te kunnen aanleveren.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief