Communie, vormsel en lentefeest

Fotoshoot voor communie, vormsel of lentefeest?

Joepie! De lente is in zicht en dat betekent niet alleen dat het zonnetje meer zal schijnen, maar ook dat het communie- of lentefeestseizoen voor de deur staat. Tijd dus om een planning op te maken. Heb je interesse in de andere domeinen van portretfotografie ? Kijk dan even hier.

Een speciale dag

Portretfotografie Brugge verzorgt graag de fotosessie voor uw communie uitnodigingen. Of het nu gaat om een eerste communie, plechtige communie, vormsel of lentefeest, we maken graag de portretten van uw feestvarken in het kader van deze bijzondere gebeurtenis.

Laat uw communicanten dromen van deze grote dag. 

Uitnodigingen voor het feest

Of wil u uw familie en vrienden een mooie uitnodiging sturen voor deze unieke gelegenheid ? Je wil hen de boodschap geven een schitterend communie of lentefeest te zullen organiseren ?

U zult deze bijzondere gasten ongetwijfeld verrassen naar aan aanleiding van dit communiefeest, lentefeest plechtige communie of vormsel. Stuur een communiekaartje/lentefeestkaartje of save the date kaartje voor je feest. Zo kunnen alle gasten op je communie of lentefeest de datum alvast noteren in hun agenda. Maak ook van de gelegenheid gebruik om de toon voor je feestje aan te geven.

De keuze van originele communiekaarten of lentefeestkaartjes is alvast de basis voor de verdere decoratie en bedankjes voor het feest. Origineel zijn is dus de boodschap! De uitnodiging voor je communie is het eerste wat je gasten te zien krijgen.

Communiekaartjes

De communiekaartjes die uw kapoen zal uitdelen aan uw gasten, niet enkel de ouders maar ook de peter of meter en andere familie en vrienden zullen alvast een sterke indruk nalaten. U kan de foto's natuurlijk ook gebruiken als decoratie element op uw tafels.

Bedankjes na het feest

Laat u inspireren door Portretfotografie Brugge en geniet van een blijvende herinnering aan uw communie of lentefeest. Uw gasten zullen opgetogen zijn met de leuke bedankjes naar aanleiding van het feest.

En misschien wil je de vriendjes uit de klas niet vergeten?

Communie voor jongens

Communie voor meisjes

Een communiefeest of lentefeest organiseren voor een jongen, vraagt andere accenten dan voor een meisje. Hoe pak je de uitnodiging, decoratie, bedankjes, animatie... aan voor het feest voor een stoere communicant? Welke stijl en motieven kies je?

Viert jouw dochter binnenkort haar communie of lentefeest? Dan zijn girly accenten zeker niet weg te denken! Kies je voor zachte tinten, een bloemmotief, sierlijke afwerking... dan wil je alles tot in de puntjes in dezelfde stijl afwerken. Doe met Portretfotografie Brugge inspiratie op voor het communie of lentefeest voor meisjes!

Hobby of sport


De voorbereidingen bij een shoot zijn van groot belang. Vraag daarom uw zoon/dochter één of meerdere voorwerpen mee te nemen die verband houden met zijn/haar favoriete hobby of sport.

Dit levert dikwijls heel leuke en persoonlijke foto's op.

Hoe verloopt een shoot ?

Nadat u heeft beslist om een fotosessie te bestellen bij Portretfotografie Brugge, maken wij de nodige planning op voorhand zodat geen van ons iets vergeet op de dag van de shoot.

Uw zoon of dochter is wellicht een tikkeltje nerveus voor de fotosessie. Wees gerust, dit komt altijd voor, of het nu gaat om een eerste communicant, of iemand die zijn of haar lentefeest of vormsel viert. 

Locatie

We spreken af op een bepaalde plaats die aansluit bij uw wensen: dit kan zowel de stad zijn, maar ook in de natuur, een urbex locatie of andere,... Het een en ander hangt natuurlijk af van het weer.

Zo gaan recent sommige eerste communies niet langer in de lente door, maar in het najaar.

Portfolio communie, vormsel en lentefeest:

Geïnteresseerd in een fotoshoot?

Interactie

Een heel belangrijk element tijdens een communie of lentefeest fotosessie is de interactie tussen de fotogra(a)f(en) en uw knaap. Gezien Ann haar ervaring in buitenschoolse kinderopvang, weet ze als geen ander de wisselwerking op gang brengen.

Vooral bij eerste communicanten is dit van belang. Ze zijn iets jonger en van nature nog iets schuchterder. Maar wij zorgen er graag voor dat de fotosessie een feestje op zich wordt.

Thema

We hadden het al over sport of hobby, maar ook andere thema's of het creëren van een bepaalde atmosfeer kan tijdens de shoot aan bod komen: wil u leuke bedankjes in de vorm van een kaartje met een zeker cachet?

Of wil u beelden als zou u nu al aan het vieren zijn en de traiteur de tafel al hebben gedekt en de kleine cadeautjes en grotere geschenken klaar liggen? In gezamenlijk overleg is alles mogelijk voor Portretfotografie Brugge.

Meer dan "op het knopje drukken"

Zo ziet u maar, een fotoshoot bij Portetfotografie Brugge is zo veel meer dan "op het knopje drukken". Als mama en/of papa wil u dat dit deeltje van het volledige communie-gebeuren zonder zorgen verloopt en dat alles perfect doorgaat zoals gepland.

Wil u een fotosessie bestellen in functie van uw eerste communie, lentefeest of vormsel, contacteer dan Portretfotografie Brugge voor een vrijblijvend gesprek.

Andere producten

Naast de hierboven vernoemde bedankjes, kan Portretfotografie Brugge natuurlijk nog tal van andere foto producten aanbieden. Verras uw zoon of dochter met een blijvende herinnering aan het communiefeest of lentefeest in de vorm van een album of gepersonaliseerd gadget. Neem contact met ons op en laat ons u inspireren.

Nieuwsbrief

Wil je verder op de hoogte blijven van alle activiteiten van Portretfotografie Brugge ? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Je kan je steeds uitschrijven door te klikken op de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief.

Benieuwd naar de rest van onze portfolio?

Hieronder is er een hele lijst met alle soorten shoots die wij aanbieden, inclusief enkele voorbeelden per soort!

Boudoir en beach

Geïntereseerd in een boudoir en of beach shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Andere locaties

Geïntereseerd in een shoot op een andere locatie? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In de studio

Geïntereseerd in een shoot in de studio? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In Brugge

Geïntereseerd in een photoshoot in Brugge? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Familie en groepen

Geïntereseerd in een familie of groepsshoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Communie

Geïntereseerd in een communie shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Bolle buik en baby

Geïntereseerd in een bolle buik en baby shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Zakelijk

Geïntereseerd in een zakelijke shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

5/5 - (1 vote)

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief