Communie fotografie prijzen

Fotoshoot

Een lente- of communiefeest is één van de mooie herinneringen van het leven. Het is dan ook dé ideale gelegenheid om prachtige foto's van je zoon of dochter te laten maken.

Belangrijk om te weten: een fotoshoot is reeds mogelijk tegen de prijs van € 150! Benieuwd naar de mogelijkheden! Contacteer ons gerust even om de mogelijkheden en de prijslijst te bespreken. Wil je een aantal voorbeelden bekijken, klik dan hier. Voor de foto's uit de andere domeinen, klik hier.

Kwaliteit

U kiest voor een fotograaf omdat u kwaliteit verlangt en wenst gebruik te maken van onze kennis om tot een perfect resultaat te komen.  U betaalt daarbij niet enkel voor de foto's in hoge resolutie.

Nee, de prijs van de fotoshoot houd in, de voorbereidingen, het fotograferen, het achteraf selecteren, bewerken en corrigeren van de opnamen, en het afgeleverd product namelijk foto's, huur licenties, webruimte, btw, sociale lasten, belasting.

Wettelijk auteursrecht

U kiest voor een professionele fotograaf omwille van zijn of haar kwaliteit en kennis, de prijs die u hiervoor betaalt is dan ook hoger dan bij eender welke amateur. Op foto's, (evenals op films of kunst of muziek of andere) rust er een wettelijk auteursrecht. 

Leuke digitale foto's

Leuke digitale foto's

We leveren uw mooiste herinneringen af in de vorm van digitale bestanden in hoge resolutie. U kunt zelf de keuze maken aan de hand van een link naar uw persoonlijke online galerij (uw mooie foto's zijn daar nog voorzien van een watermerk, maar eens u uw selectie hebt gemaakt, ontvangt u uw foto's zonder dit watermerk).

Uiteraard kunt u uw beelden ook laten printen op formaat in de vorm van communiekaartjes of vergrotingen of laten aanleveren op een usb stick. Op die manier heeft u een blijvende herinnering aan uw communie.

Het kostenplaatje voor prints ligt hoger dan bij een online centrale, die afdrukken wat u gefotografeerd hebt, zonder correcties van belichting en kleuren of een specifieke formaat. Zo zagen wij al fotoproducten waarbij de ellebogen, voeten of een deel van het hoofd afgesneden werden.

Fotostudio

Of het nu gaat over een communie of lentefeest, wij besteden de nodige aandacht aan alle details van uw fotoreportage.

In de fotostudio werken we met attributen en achtergronden die passen bij uw kledij. Dit zorgt voor het perfecte portret voor uw communiefeest. De accessoires worden door u meegebracht of door ons verzorgd (in afspraak).

Duur van de fotoreportage

Bij portretfotografie Brugge duurt een fotoreportage minstens een uur. Dikwijls loopt dit wat langer uit omdat wij tijdens de fotoshoot niet op ons uurwerk kijken. We gaan door tot we overtuigd zijn dat we met onze fotografie het onderste uit de kan hebben gehaald en u nadien leuke foto's in de vorm van digitale bestanden, een usb stick, communiekaartjes of andere fotoproducten kunnen bezorgen.

Deze leuke foto's kunnen zowel in kleur alsook in zwart wit zijn. Fotografie is onze beider passie en staat centraal in ons leven.

Duur van de fotoreportage

Prijzen

De fotografie prijzen vind je op onze website of kun je ook altijd bij ons navragen. Ook voor kaartjes of fotoproducten adviseren wij u graag. Dit hangt immers af van verschillende factoren zoals het formaat.

Studio of op locatie

De fotoshoot kan zowel in de studio of op locatie door gaan. Met Brugge hebben we één van de mooiste decors die we ons maar kunnen indenken.

Of wil u een reportage in de natuur ? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. We denken bijvoorbeeld aan het domein Tillegem nabij Brugge.

Belevenis

Een fotosessie met Portretfotografie Brugge is altijd een unieke belevenis. We willen dat uw zoon of dochter alsook uzelf plezier beleven aan de fotografie reportage.

Als je daarenboven mooie kaartjes kunt afgeven aan familie en vrienden tijdens het feest, dan is dit deel van de communie of lentefeest alvast geslaagd ! Uiteraard kunnen uw gasten de foto's ook digitaal krijgen. Op die manier zullen ook zij de heugelijke dag nooit vergeten.

Sociale media

Gezien u de foto's uit de fotosessie ook digitaal ontvangt, kunt u ze nadien ook gebruiken op sociale media. De digitale bestanden in hoge resolutie laten zich immers makkelijk omzetten voor de meest diverse apps.

Of verspreid u liever de digitale bestanden van uw fotosessie in hoge resolutie bij familie en vrienden via een usb stick ? Alles behoort tot de mogelijkheden. Uw foto's of communiekaartjes krijgen in elk geval de aandacht die ze verdienen.

Portretfotografie Brugge

Interesse in onze fotografie ? Wil je mooie foto's genomen in de studio? Of liever op locatie ? Aarzel dan niet en contacteer Portretfotografie Brugge.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief