Fotograaf communiekaartjes

Communie / Lentefeest

Binnenkort is het jouw feestje! Eerste communie / Plechtige communie / Lentefeest Spannend, het is bijna zover. Je mooiste outfit en je nieuwe schoenen mogen ein-de-lijk uit de kast. Je hebt er wellicht al tien keer stiekem naar staan kijken in de hoop dat de grote dag er bijna is. 

Je communie of lentefeest is dan ook iets heel bijzonders waar je écht van moet genieten. Ben je op zoek naar originele en sfeervolle foto's voor je onvergetelijke dag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We zetten de puntjes op de i en wijken graag een beetje af van de standaard fotosessie waardoor jouw foto's meteen in de kijker zullen lopen. U krijgt van ons de digitale foto's in hoge resolutie.

Wil je het resultaat van enkele communie shoots zien, klik dan hier. Voor de andere domeinen binnen onze portfolio, klik hier.

Favoriete tijd van het jaar

De periode van de lente- en communiefeesten is ongetwijfeld de drukste, maar ook onze favoriete tijd van het jaar! Een lente- of communiefeest is één van de mooie herinneringen van het leven. 

Het is dan ook dé ideale gelegenheid om prachtige foto's van je zoon of dochter te laten maken. Belangrijk om te weten: een fotoshoot is reeds mogelijk aan € 150 en ook voor nabestellingen van een digitale foto of prints hanteren we zeer redelijke prijzen! Benieuwd naar de mogelijkheden! Contacteer ons vrijblijvend eens om onze fotoproducten te bespreken. 

Persoonlijkheid

Persoonlijkheid

Moeilijk kiezen? Kijk hier voor enkele voorbeelden op locatie Wat moet u weten over de fotoshoot voor de communie? Niet iedereen heeft dezelfde smaak. Daarom kiest u bij ons uit drie verschillende portretstijlen. We houden graag rekening met uw wensen.

Laat u inspireren door de vele voorbeelden en kies de stijl die past bij uw persoonlijkheid. wil u een fantasie portret of een portret met welbepaalde kledij of accessoires ? We begeleiden U graag bij elke stap. Zo komen we tot het artistieke beeld aan uw muur zoals u het wenst van uw shoot. 

Locatie

We maken voor de fotoshoots van de gelegenheid gebruik van de heel mooie decors die we in de streek ter beschikking hebben. Het domein Tillegembos biedt naast het kasteel ook een zeer mooi park ( https://www.west-vlaanderen.be/domeinen/tillegembos ). Maar uiteraard is er ook het historische Brugge en tal van andere leuke plekken.

Super leuke ervaring

Een communie shoot is niet enkel gericht op het verkrijgen van de mooiste foto's. Het moet ook een super leuke ervaring zijn. We zorgen er met de juiste sfeer voor dat uw zoon of dochter er veel plezier aan beleeft. Hier werkt niet één enkele top fotograaf aan, maar twee !

Gezinnetje of ruimer : de gehele familie

Wil u eveneens enkele foto's met de ouders, het gehele gezinnetje of met de gehele familie er bij ? Ook dit is mogelijk tijdens de fotoshoots met Portretfotografie Brugge.

Zonder enige extra kost integreren we dit in de prijs van de fotosessie.

Galerij

Na de post-processing worden uw mooie foto's gepresenteerd in een online galerij. U kunt dus zelf een selectie maken van uw favoriete foto's.

Communiekaartjes

Wij hebben al enkele ontwerpen klaar waaruit je kan kiezen, maar we kunnen uiteraard ook een kaartje op maat maken voor jullie! Ieder kind is anders, ieder kind is mooi!

Om zeker genoeg mooie beelden te hebben, fotograferen wij je kind ten minste een uur. Zo kan het kind loskomen, kunnen we genoeg plaatsjes ontdekken en hebben we zeker genoeg afwisseling in de beelden. We zijn pas tevreden als uw zoon of dochter van de shoot heeft genoten.

Communiekaartjes

Dezelfde stijl

En wat dacht je van een gepersonaliseerde menukaart en gepersonaliseerde communiebedankjes in de zelfde stijl van de communiekaartjes en communie uitnodigingen?

Reserveren

Reserveer nu alvast uw reportage met uw communicant. Zeker bij een fotosessie in de studio is het belangrijk dit op voorhand vast te leggen.

In geval van regen op de dag van de shoot, leggen we graag een nieuwe datum vast. Kortom, U kunt met het grootste gemak en vol vertrouwen rekenen op Portretfotografie Brugge voor het samenstellen van de uitnodigingen met uw feestbeest er op. Bij de opmaak van uw kaartjes en/of vergrotingen letten wij op elk detail. Ook een album behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Fotografie is immers onze passie en de camera onze trouwste metgezel.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief