Fotograaf voor communie

Eerste communie, plechtige communie, vormsel of lentefeest

Naast mooie kledij en een schitterend feest, wensen jullie wellicht ook prachtige foto's voor de eerste communie, plechtige communie of lentefeest ? Dan bent u bij de fotografen van Portretfotografie Brugge aan het goeie adres ! Een fotosessie met uw zoon of dochter levert ongetwijfeld mooie foto's op die in de vorm van communiekaartjes, fotoproducten, accessoires of een andere herinnering u die dag nooit laten vergeten. Wil u enkele van onze communie-realisaties bekijken, klik dan hier. Voor de andere soorten shoots, klik hier.

Zowel jongens alsook meisjes

Een fotoshoot met een top fotograaf en een super leuke ervaring, en dit voor zowel jongens alsook meisjes. Om nadien de mooiste foto's op het communiefeest met familie en vrienden te kunnen delen, geeft je extra plezier.

In de studio of op locatie

Communie

Een fotoshoot kan zowel doorgaan in de studio alsook op locatie. Het fotograferen in een fotostudio biedt andere mogelijkheden als in de open lucht. We kunnen uw feestbeest in een bepaald themafotograferen of met accessoires van zijn of haar hobby of sport. En waarom niet een fantasie fotoshoot organiseren met uw communicant ?

Met anderen op de foto

Wil u eveneens van de shoot gebruik maken om wat foto's te hebben met het gezinnetje of met de peter of meter ? Aarzel niet en vraag het ons. Wij creëren de juiste sfeertijdens onze fotoshoots zodat ook zij er een leuke ervaring en de beste herinnering aan hebben. Kortom, het gaat er om dat jullie alle soorten foto's krijgen die jullie gewenst hadden.

Online galerij

Na de fotoshoot maken we als fotograaf en selectie van de beste foto's en stellen we die beschikbaar in een online galerij. U kiest er uiteindelijk uw favoriete foto's uit die kunnen dienen voor de communiekaartjes of uitnodigingen. We bespreken op voorhand graag de mogelijkheden met de ouders en zoon of dochter zodat de kaartjes tot in de puntjes verzorgd zijn.

Voorbeelden

Op deze website vindt u een aantal voorbeelden van shoots die we gerealiseerd hebben in de studio of op locatie. U zult al gauw merken dat de fotografie ons in het bloed zit en dat we met onze digitale foto's of afdrukken, kaartjes of een album de puntjes op de i willen zetten. Vertrouw op een service van formaat bij Portretfotografie Brugge. U zult met de foto's tijdens uw communie of lentefeest zeker in de kijker lopen.

Benieuwd naar wat wij u te bieden hebben ?

Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak. In de drukke periodes is het aantal plaatsen voor communie fotoshoots immers beperkt. Daarenboven is het belangrijk om tijdig de kaartjes gedrukt te krijgen.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief