Dieren

Portretfotografie Brugge - uw professionele dierenfotograaf met jarenlange ervaring

Als fotografen koppel hebben we een unieke band met dieren. Zelf hebben we heel wat huisdieren : zes katten, 9 cavia's, 2 konijnen, drie kippen en een baardegaam.

Die liefde voor dieren zit er diep in gebakken en dit resulteert in prachtige foto's in een ongedwongen sfeer. We ontdekten onze passie voor dierenfotografie tijdens het fotograferen van onze eigen huisdieren.

Wil je onze portfolio bekijken in de andere domeinen van de fotografie, klik dan hier voor portretfoto's in Brugge, portretten in de studio, boudoir fotografie,...

Hondenfotografie

Hoewel we zelf geen honden bezitten (een mens moet soms keuzes maken), hebben we toch al heel wat ervaring met het fotograferen van deze viervoeters. We werden steeds beter in het fotograferen van honden en had er ook waanzinnig veel plezier in.

Een fotoshoot van uw hond op het strand kan schitterende beelden opleveren en is zowel voor de hond alsook voor het baasje een leuke ervaring. Of heeft u liever een fotosessie in de fotostudio? Ook hier kunnen we een bijzonder eindresultaat leveren.

Kunst

Honden of andere dieren fotograferen is een kunst, tenminste wanneer je unieke beelden verlangt. Het vereist geduld, techniek, de juiste kennis van camera instelling

Daarom nemen wij tijdens al onze fotoshoots de tijd om dieren op hun best op de foto te krijgen. We vinden het belangrijk dat de dieren zich niet gestresseerd of opgejaagd voelen. Meer nog… we zorgen er voor dat de fotoshoot zowel voor de dieren als het baasje een leuke belevenis wordt. Eentje om nooit te vergeten! En, dat levert prachtige plaatsjes op ! Ook mooie foto's van je huisdier laten maken? Stuur ons een berichtje !

Katten

Gezien we thuis zelf zes katten hebben rondlopen, kennen we de kuren die deze lieve beestjes kunnen vertonen. Het komt er vooral op aan om uw kat op zijn gemak te stellen zodat je finaal tot mooie foto's komt.

Paarden

Een fotoshoot met uw paard levert eveneens prachtige foto's op. De paarden fotografie is een vak apart omdat deze statige viervoeters vaak een eigen willetje hebben.

Een eindeloos geduld is dus vereist. Mede daarom vinden wij het belangrijk om geen exacte tijdspanne op een fotosessie te plaatsen. We gaan door met portretteren tot we er van overtuigd zijn het beste resultaat te hebben bereikt.

Portfolio dieren:

Geïnteresseerd in shoot voor jouw dier(en)?

Andere dierenfotografie

Uiteraard beperkt onze fotografie zich niet enkel tot hond, kat of paard. Ook van kleinere of meer exotische dieren kunnen we een prachtig portret maken. Als dierenfotograaf zijn we verzot op elk soort dier.

Persoonlijkheid

Net zoals bij de mens, heeft elk dier zijn persoonlijkheid. We koesteren dit en doen er alles aan om dit in de foto's weer te geven. Van het vriendelijke hondje tot de mysterieuze baardegaam.

De statige trots van een volbloed paard of het lieve karakter van een kleine cavia. Vaak merk je in de ogen wat er in een dier om gaat.

Praktisch

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw shoot te bespreken. Wil u een shoot op locatie of in de studio ? Wil u enkel uw huisdier laten fotograferen of wil u zelf mee op de foto's ?

Na de shoot selecteren wij de mooiste foto's en presenteren die in uw persoonlijke online galerij. U kiest de foto's die in de shoot begrepen zijn evenals eventuele extra beelden.

Wij bezorgen u de foto's in hoge resolutie. Maar misschien wil u uw viervoeter ook op een canvas of andere muur decoratie laten afdrukken. Ook hieraan hebben wij gedacht. Op onze pagina "prints en wanddecoratie" vindt u er alles over.

Niet één fotograaf, maar twee fotografen

De fotoshoot wordt door Vincent en Ann samen uitgevoerd. Dit zorgt er niet enkel voor dat er meer aandacht is voor de omgang met het dier, maar het biedt ook een grotere verscheidenheid aan beelden. De fotosessie verloopt op die manier veel vlotter met minder stress voor het dier.

Neem even tijd om te snuffelen door onze site en hopelijk kunnen we binnenkort afspreken om samen enkele fantastische beelden te maken! We kunnen niet wachten om je hond, kat, paard of ander dier te portretteren! Geniet van onze dierenfotografie en zie je iets leuk, deel het zeker met je familie en vrienden!

Heb je nog extra vragen of wens je een reservering te boeken? Dit kan via het formulier op ons contact pagina . Binnen 24 u mag je van ons een antwoord ontvangen.

Benieuwd naar de rest van onze portfolio?

Hieronder is er een hele lijst met alle soorten shoots die wij aanbieden, inclusief enkele voorbeelden per soort!

Boudoir en beach

Geïntereseerd in een boudoir en of beach shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Andere locaties

Geïntereseerd in een shoot op een andere locatie? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In de studio

Geïntereseerd in een shoot in de studio? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In Brugge

Geïntereseerd in een photoshoot in Brugge? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Familie en groepen

Geïntereseerd in een familie of groepsshoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Communie

Geïntereseerd in een communie shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Bolle buik en baby

Geïntereseerd in een bolle buik en baby shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Zakelijk

Geïntereseerd in een zakelijke shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief