Familie- en groepsportretten

Familieportretten

Portretfotografie Brugge is uw specialist voor uw groepsportretten. Of het nu gaat over een foto van uw familie, of over een groep vrienden, het is altijd leuk om mooie foto's te hebben van uw groep.

Ziehier onze tips voor leuke foto's met alle ooms, tantes, neven en nichten. Een mooi groepsportret  – een portret van meerdere personen samen – is een eeuwenoud, maar nog steeds erg geliefd genre in zowel de schilderkunst alsook in de fotografie.

Wil je onze portfolio in de andere domeinen van de fotografie zien ? Bekijk dan even de pagina's zoals Communie, vormsel, Lentefeest, Bolle buik en baby, portretten op andere locaties,...

Spontaniteit

Met Portretfotografie Brugge streven wij er naar om spontane groepsportretten te maken. We proberen de tijd daarbij beperkt te houden want niet iedereen binnen de groep houdt er van te poseren voor het familie - of groepsportret.

Een baby in de groep heeft vaak niet het geduld van een volwassene. We geven de mensen ook kleine tips over hoe te poseren tijdens het maken van het portret.

Compositie

Intussen besteden wij aandacht aan de compositie en opstelling van de verschillende mensen. Ook met grote groepen kunnen mooie foto's gemaakt worden. We plaatsen alle mensen op de juiste spot en creëren het beeld.

Achtergrond

Niet enkel de mensen zorgen voor een mooi groepsportret. Ook de achtergrond speelt een rol. Houden we de fotosessie op een bepaalde locatie of fotograferen wij uw groep in de studio?

Voorbeelden

Op deze pagina van onze site kun je een aantal voorbeelden zien van groepsportretten die wij gemaakt hebben voor derden. Het is een reeks foto's die nu in verschillende huiskamers de wand sieren.

Nathalie Decraene

Wij zijn alvast super tevreden van de fotoshoot, de super fotograaf en de fantastische foto’s die we super snel ontvangen hebben! Dikke merci voor de eerste maar zeker niet enigste samenwerking.

Portfolio familie en groepen:

Geïnteresseerd in een fotoshoot?

Begeleiding

Portretfotografie Brugge zorgt eveneens voor een begeleiding in de voorbereiding van deze shoot : heeft iedereen het juiste adres ? Wordt er één stijl van kledij geadviseerd of is er een vrije kledijkeuze ? Ligt de focus op bepaalde personen (vb. het jubileum van opa en oma) of niet ? We moeten ook rekening houden met de periode van het jaar.

Er komen dus heel wat zaken bij kijken vooraleer wij de camera bovenhalen.

De foto's

Alles draait natuurlijk om de resultaten : de foto's die uw familie uiteindelijk te zien krijgt. Bekijk daarom eens een aantal groepsportretten op deze pagina of lees de reacties op deze website of in onze nieuwsbrief.

Niet één, maar twee geschoolde fotografen

Portretfotografie Brugge verzorgt de fotoshoot niet met één enkele fotograaf, maar met twee fotografen. Vincent en Ann vullen elkaar perfect aan. Terwijl Vincent heel sterk is op technisch vlak, weet Ann als geen ander de mensen aan te sturen en ziet ze direct waar moet bijgestuurd worden.

Contact

Heb je interesse in een familie fotoshoot ? Aarzel dan niet en stuur ons een bericht via de contactpagina.

Benieuwd naar de rest van onze portfolio?

Hieronder is er een hele lijst met alle soorten shoots die wij aanbieden, inclusief enkele voorbeelden per soort!

Boudoir en beach

Geïntereseerd in een boudoir en of beach shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Andere locaties

Geïntereseerd in een shoot op een andere locatie? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In de studio

Geïntereseerd in een shoot in de studio? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In Brugge

Geïntereseerd in een photoshoot in Brugge? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Familie en groepen

Geïntereseerd in een familie of groepsshoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Communie

Geïntereseerd in een communie shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Bolle buik en baby

Geïntereseerd in een bolle buik en baby shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Zakelijk

Geïntereseerd in een zakelijke shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

5/5 - (1 vote)

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief