Kosten fotograaf familieportret

Zatte nonkel

Wacht niet tot het eerstkomende huwelijksfeest om door een zatte nonkel uw familieportret te laten nemen. Voor een dergelijke foto die een blijvende herinnering moet betekenen huur je best een professionele fotograaf in.

Een portretfotograaf is gespecialiseerd in het fotograferen van mensen en groepen en weet als geen ander beelden te schieten die de moeite waard zijn.

Wenst u onze portfolio te bekijken in de andere domeinen van de portretfotografie? Ga dan naar portretten in de studio of portretten op andere locaties.

Portretfotografie Brugge

Portretfotografie Brugge maakt uw familiefoto in de fotostudio of op locatie. In een kennismakingsgesprek bespreken we op voorhand met u elk detail van de fotoshoot zodat u de dag zelf niet voor verrassingen komt te staan.

Eénmaal we alles op een rijtje gezet hebben, kunt u met een gerust hart naar de shoot uitkijken.

Achtergronden

Een fotoshoot in de fotostudio stelt ons in staat om te spelen met selectie van achtergronden. Gaat de foto in de studio door? Dan kunnen wij eventueel ook een individueel portret nemen van wie dit zou wensen.

Wenst u daarbij gebruik te maken van een visagiste of MUA, voorzie dan zo'n 45 minuten voor aankomst van de andere familie zodat u hiervoor de tijd kunt uittrekken zoals gewenst.

Kledingstijl

U kunt er voor kiezen om iedereen een uniforme kledij te laten dragen, of dit gewoon vrij te laten. Zo deden wij al een strand shoot voor een familie waar iedereen een jeans met wit hemd of blouse droeg. Dit levert vaak mooie foto's en fotoafdrukken op.

Kostenplaatje

Maar u vraagt zich uiteraard af wat het kostenplaatje is van een dergelijke fotoshoot. Wel, bij Portretfotografie hebben we een pakket standaard : de shoot die niet enkel één gezamenlijke familiefoto oplevert, maar ook foto's van de verschillende gezinnen, kost bij ons € 150, ongeacht hoeveel personen er aan de shoot deelnemen.

In een straal van 20 km rond Brugge zijn er geen reiskosten.

Ongedwongen sfeer

Onze fotografie kenmerkt zich door een losse, ongedwongen sfeer. Als portretfotograaf vinden wij het belangrijk dat u zich op het gemak voelt. Eender of het een fotoshoot in de studio is of op locatie.

Wanneer iemand niet op zijn gemak is, ziet men dit ongetwijfeld in de foto's. De portretfoto moet een leuke, ongedwongen ambiance uitstralen.

Receptie op zondag?

In tegenstelling tot diverse fotografen in de regio, kunnen wij op zaterdag en ook op zondag de fotoshoot organiseren. Dit maakt het extra makkelijk als u de familie op zondag uitnodigt voor een receptie of feestje op locatie. Op die manier is het ook heel leuk om de foto's samen te nemen.

Duur van de fotoshoot

Een fotoshoot duurt in principe één uur, maar daarbij kijken wij als fotografen echt niet op ons uurwerk. Vaak zijn we 1,5 uur of zelfs nog langer bezig (afhankelijk van de tijd die u aan een fotoshoot wenst te spenderen). In eerste instantie gaat het er ons om te verzekeren dat u mooie digitale foto's zult ontvangen.

Bedrijfsreportage

We verzorgen als portretfotograaf niet enkel uw familie fotoshoot, maar staan ook in voor uw bedrijfsreportage.

We doen dit volledig volgens uw wensen en zorgen er voor dat u en uw team mooi gefotografeerd wordt. Een goed die goed gemaakt is, straalt immers veel vertrouwen uit.

We zorgen er ook voor dat dit niet al te veel tijd in beslag neemt zodat uw medewerkers en uzelf snel weer aan de slag kunnen.

Een mooi portret kan uiteindelijk de receptieruimte van uw bedrijf sieren. Hiervoor zijn verschillende soorten wanddecoratie in verschillende formaten verkrijgbaar. Kijk gerust eens naar de mogelijkheden op onze pagina "prints & wanddecoratie".

Praktisch

Enkele weken na de fotoshoot (na het beëindigen van de nabewerking) ontvangt u van ons een online galerij met een serie foto's in hoge resolutie met watermerk er in gepresenteerd.

U kiest de 10 foto's die in de shoot begrepen zijn plus nog eventuele extra foto's aan de prijs van € 8 per stuk (5 + 1 gratis, 10 + 2 gratis,...).

Uiteindelijk worden de gekozen foto's als digitale bestanden (jpg) aangeleverd via WeTransfer. Uiteraard is het ook mogelijk om een aantal foto's te laten afdrukken of om een wanddecoratie te laten maken op groot formaat. Een Canvas of dibond of waarom niet, de familiefoto geprint op hout.

Portretfotograaf

Wenst u foto's genomen tijdens een ontspannen fotoshoot, kwalitatieve digitale bestanden in hoge resolutie, doe dan steeds beroep op de kennis van een portretfotograaf. Het zijn foto's die u graag zult delen met vrienden en familie of zelfs cadeau zult doen onder de vorm van fotoafdrukken op groot formaat. Bespreek uw wensen voor de foto's samen met uw portretfotograaf en organiseer uw fotoshoot in de meest optimale omstandigheden.

Fotoshoot bij Portretfotografie Brugge

Heeft u interesse om uw familie in mooie foto's te laten vastleggen, aarzel dan niet en neem contact met Portretfotografie Brugge. We zijn uw lokale fotografen voor uw fotoshoot in de regio rond Brugge.

En ja,... zo kan de zatte nonkel mee op de foto's staan.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief