Fotograaf kinderen

Portretfotografie Brugge, uw fotograaf voor kinderfotografie

Als portretfotografen koppel werken wij graag met kinderen. De spontaniteit die van een kind uit gaat vinden wij erg leuk en zorgt heel vaak voor mooie digiale foto's.

Een maken van een kinderportret is in het niets te vergelijken met het fotograferen van volwassenen.

Wil je onze portfolio bekijken, klik dan hier.

Heerlijke situaties

Er ontstaan vaak van die heerlijke situaties vol spontaniteit waarmee wij direct aan de slag gaan tijdens de fotoshoot. Voor ons is een shoot meer dan de fotografie op zich. Ann kan als geen ander met kinderen omgaan gezien haar ervaring in de buitenschoolse kinderopvang.

Van baby tot grotere kids

Als koppel fotograferen wij graag uw kindje, of het nu gaat om een baby of over grotere kids. We bespreken graag voorafgaand met de mama en de papa alle details om na te gaan wat jullie favoriete thema is, welke locatie jullie verkiezen, of jullie daarentegen een fotoshoot in de studio wensen. In de fotostudio kunnen we afwisseling brengen in het decor of in de styling van de shoot.

Online galerij

Een drietal weken na de fotoshoot ontvangen jullie de digitale foto's in een online galerij op het web. Om uw privacy te beschermen wordt is deze online galerij enkel toegankelijk via een persoonlijke link. Je kunt er met het grootste gemak je favoriete foto's kiezen die je daarna in hoge resolutie ontvangt.

Ook op zaterdag en zondag

familie portret in bruges by night

We weten het : tijdens de week gaan je kinderen naar school en 's avonds hebben ze vaak nog tal van sport- of andere activiteiten. Nadien komen ze oververmoeid thuis, klaar voor de welverdiende nachtrust.

Daarom fotograferen wij met plezier uw zoon of dochter in het weekend, zowel op zaterdag, maar ook op zondag. We zijn er van overtuigd dat het resultaat van de fotoshoot daarmee veel beter wordt.

Afspraak

Aarzel niet om tijdig een afspraak te maken zodat we samen alle info kunnen bespreken en de shoot kunnen vast zetten. De vraag is in bepaalde periodes zeer groot.

Zo kunnen we het hebben over een thema van de shoot, rekening houden met de aankoop van de kledij, en natuurlijk hopen op een beetje droog weer. Het zijn allemaal zaken waarmee je de essentiële stappen zet in de voorbereiding van de shoot.

Passie

Voor Ann en mezelf is het fotograferen zo veel meer dan een werk : het is onze passie om u een leuke tijd en mooie foto's te bezorgen. We vinden het heerlijk om als kinderfotograaf uw kind in de spotlights te plaatsen. We vullen elkaar goed aan tijdens de fotoshoots en dat levert altijd zeer diverse foto's op.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief