Fotograaf nodig

Portretfotografie Brugge

Ben je op zoek naar professionele fotografen voor uw portretten? Dan zit u bij Portretfotografie Brugge aan het goede adres! Bij ons krijgt u niet één fotograaf, maar meteen twee fotografen voor dezelfde prijs. Vincent en Ann zijn het fotografen koppel van Portretfotografie Brugge die u zullen inspireren met hun creativiteit. Bekijk even onze portfolio met foto's in de studio, portretten in Brugge of portretten op andere locaties.

professionele fotografen

We hebben beiden jarenlange ervaring als professionele fotografen en hebben daarbij een eigen stijl ontwikkeld. Dit is net de tegenstelling met beginnende fotografen: een beginnend fotograaf probeert verschillende manieren van fotograferen, verschillende stijlen in verschillende domeinen.

Wij gaan resoluut voor de portretfotografie en modefotografie. We kiezen voor dit soort fotografie omdat we heel geïnteresseerd zijn in de omgang met mensen.

We beleven een enorm plezier aan een fotoshoot en dat resulteert in betere foto's.

Portret

Onze passie voor het portret leidt er toe dat elk van ons weet waar we mee bezig zijn. Onze camera en andere apparatuur is afgestemd op de portretfotografie en zijn ideaal om dergelijke foto's te maken. We werken zowel voor bedrijven alsook voor particuliere klanten.

Praktische tips

Vóór en tijdens de shoot geven we je praktische tips over hoe te poseren zodat we je op een ideale manier kunnen fotograferen. Fotografie is immers veel meer dan op het knopje drukken.

Terwijl Ann instaat voor de regie, bekommert Vincent zich over de technische aspecten zoals de correcte belichting. Als professioneel fotograaf neem je immers geen foto, je maakt een foto. Met de komst van de digitale camera zijn de mogelijkheden natuurlijk veel ruimer geworden.

Online fotografie

Een ander fenomeen is de online fotografie. Mooie foto's worden onmiddellijk op sociale media gepost en staan meer dan ooit open voor commentaar van vrienden en familie.

Vandaar dat wij voor u de beste foto's gaan maken in de studio of op locatie zodat dit uw modellen carrière te goed komt.

Nabewerking

Na de shoot is het werk niet voorbij. We gaan alle foto's onderwerpen aan een nabewerking in Lightroom of Photoshop. Een goede foto wordt immers in RAW formaat genomen.

Daarbij fotografeer je in een onbewerkte bestandsvorm en zul je uiteindelijk de foto maken in de nabewerking.

Cursussen

Als professionele fotografen scholen wij ons continu bij. We volgen diverse cursussen om alle aspecten van de fotografie te leren kennen. De betere fotograaf dient immers op de hoogte te zijn van de laatste evoluties in de fotografie.

Achtergrond

Met een shoot in de studio hebben we de mogelijkheid om de achtergrond te wisselen zodat u een variatie krijgt in de foto's. Uiteraard zorgt ook een verschillend gebruik van lenzen voor die variatie.

Hoewel we veel interesses hebben, is er één tak van de portretfotografie die wij niet beoefenen : de huwelijksfotografie. We kiezen er voor om dit over te laten aan gespecialiseerde fotografen.

Startende bedrijven

Wanneer gepraat wordt over portretfotografie, denkt men het vaakst aan modelfotografie. Toch werken wij ook vaak voor bedrijven. Wanneer u een bedrijf start, is het belangrijk een goede website op te zetten. Deze moet niet enkel technisch goed in mekaar zitten, maar ook visueel zijn er vereisten.

Kijk even naar bestaande websites en u weet meteen wat ik bedoel. Het onderwerp van uw onderneming kan het best mooi in beeld gebracht worden. In de praktijk zorgt dit voor een verhoogd vertrouwen bij de website bezoeker.

Zelfs wanneer je als professionele fotograaf de administratie fotografeert, moet dit nog unieke en mooie beelden opleveren. We verheffen als het ware dagdagelijkse dingen tot kunst.

Heeft u interesse? Stuur ons dan gerust een e mail of klik op de onderstaande knop en vul het contactformulier in. Wij zorgen er voor dat u de nodige informatie van ons ontvangt.

Maak uw keuze

Maak dus uw keuze of u wil werken met een beginnende fotograaf of u liever in zee gaat met een goeie freelance fotograaf. Deze laatste zal u een heel eind op weg helpen met de goede adviezen en er voor zorgen dat uw shoot en uw foto's heel geslaagd zijn.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief