Pasfoto's in het woonzorgcentrum of aan huis

U heeft pasfoto's nodig, maar u bent niet in de mogelijkheid om zich naar de fotograaf te verplaatsen?

Bel dan naar 0492 743 744 en wij komen de pasfoto's bij u thuis of in het woonzorgcentrum nemen. De pasfoto's worden ter plaatse afgedrukt zodat u ze direct ter beschikking heeft.

Wij brengen alle materiaal mee zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Het enige wat u ter plaatse dient te voorzien is een beperkte vrije ruimte (ong. 2 x 1 meter volstaat) en een stoel of zeteltje dat geen hoge rugleuning heeft.

Maandag, dinsdag of donderdag tussen 18.00 u en 19.30 u mits telefonische afspraak.

Het maken van de pasfoto's aan huis is mogelijk op maandag, dinsdag en donderdag tussen 18.00 u en 19.30 u. U dient uiteraard wel voorafgaand een afspraak te maken. Bel hiervoor naar 0492 743 744.

Pasfoto's volgens de officiële ICAO-normen 

Bij Portretfotografie Brugge nemen we de kwaliteit van onze pasfoto's zeer serieus. Al onze pasfoto's voldoen aan de officiële ICAO-normen, wat betekent dat ze wereldwijd worden geaccepteerd voor officiële documenten. U kunt er dus op vertrouwen dat uw pasfoto's voldoen aan alle internationale richtlijnen. Uw pasfoto's worden gemaakt door een professionele fotograaf die alle instellingen correct instelt en de foto's na afdruk controleert, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw foto's door het gemeentehuis worden geaccepteerd. Een fotohokje kan deze garantie niet bieden.

Een officiële pasfoto moet aan veel eisen voldoen. Zo mogen er geen schaduwen zichtbaar zijn, moet de achtergrond gelijkmatig belicht zijn en zijn er strikte richtlijnen voor de grootte van het gezicht in het kader. Ook op het gebied van gezichtsuitdrukkingen en haardracht zijn er veel voorwaarden.

Garantie 

Gelukkig hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. We hebben veel ervaring met het maken van pasfoto's en werken zorgvuldig met professionele apparatuur en software. Meer dan 99% van onze pasfoto's wordt direct goedgekeurd. Mocht een pasfoto toch worden afgekeurd, dan maken we deze gratis opnieuw.

Als u een bril draagt, kunt u ervoor kiezen om de pasfoto zonder bril te laten maken. Het is ook mogelijk om de foto met bril te maken, mits er geen reflectie in de glazen of schaduw van het montuur zichtbaar is. Als u graag een pasfoto met bril wilt laten maken, zullen we samen bekijken of dit mogelijk is en u hierover adviseren.

Wat krijg ik voor welke prijs? 

Voor de prijs van € 20 komen wij bij u aan huis en ontvangt u na de shoot een set van 6 pasfoto's. Deze prijs geldt voor alle adressen binnen Brugge en de deelgemeenten. Voor het nemen van pasfoto's buiten die zone, dienen wij een supplement aan te rekenen van € 0,60/km vanaf Sint-Michiels.

Bij Portretfotografie Brugge staan we klaar om uw prachtige en kwalitatief hoogwaardige pasfoto’s te maken. Neem vandaag nog contact met ons op via 0492 743 744 en ervaar onze professionele en flexibele service zelf.

Benieuwd naar de rest van onze portfolio?

Hieronder is er een hele lijst met alle soorten shoots die wij aanbieden, inclusief enkele voorbeelden per soort!

Boudoir en beach

Geïntereseerd in een boudoir en of beach shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Andere locaties

Geïntereseerd in een shoot op een andere locatie? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In de studio

Geïntereseerd in een shoot in de studio? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In Brugge

Geïntereseerd in een photoshoot in Brugge? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Familie en groepen

Geïntereseerd in een familie of groepsshoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Communie

Geïntereseerd in een communie shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Bolle buik en baby

Geïntereseerd in een bolle buik en baby shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Zakelijk

Geïntereseerd in een zakelijke shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

5/5 - (2 votes)

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief