Pasfoto's

Snel pasfoto's nodig? 

  1. OF: bekijk de beschikbare tijdstippen en reserveer online met deze link
    OF: bel naar 0492743744

  2. kom naar 't Groeneveld 41, 8200 Sint-Michiels (kaart op Google Maps)

Portretfotografie Brugge: Uw Betrouwbare Partner voor Pasfoto's

Bent u op zoek naar een betrouwbare fotograaf voor het maken van pasfoto's in de buurt van Lissewege? Zoek dan niet verder.

Portretfotografie Brugge, gevestigd in Sint-Michiels, niet ver van Lissewege, is uw ideale partner. We nemen de pasfoto’s in onze thuisstudio in ’t Groeneveld 41 in Sint-Michiels. Dit is vlakbij de snelweg én in de buurt van Lissewege. Dankzij onze gunstige locatie zijn we gemakkelijk bereikbaar en bieden we parkeergelegenheid direct voor onze deur.

7 dagen op 7, ook ’s avonds na uw dagtaak

Bij Portretfotografie Brugge erkennen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom hebben we onze diensten aangepast om te passen bij uw drukke schema. We zijn elke dag van de week beschikbaar, inclusief avonduren, zodat u na uw werkdag bij ons terecht kunt voor uw pasfoto's. Dit zorgt ervoor dat u op een ontspannen manier gebruik kunt maken van onze diensten en binnen vijf minuten weer op weg bent.

Hoewel we streven naar maximale flexibiliteit, zijn we vaak op locatie voor fotoshoots. Daarom raden we u aan om ons te bellen op 0492 743 744 om een afspraak te maken. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we beschikbaar zijn en voldoende tijd hebben om uw pasfoto's te maken.

Als u zonder afspraak bij ons langskomt, zullen we ons uiterste best doen om u onmiddellijk te helpen. We kunnen dit echter niet altijd garanderen, dus we raden u aan om van tevoren contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen.

Baby's en kinderen 

Het maken van pasfoto's is een speciale vaardigheid, vooral als het gaat om baby's en kinderen. Onze ervaren fotografen hebben de expertise en het geduld om zelfs de jongste klanten op hun gemak te stellen en perfecte pasfoto's te maken.

Pasfoto's volgens de officiële ICAO-normen 

Bij Portretfotografie Brugge nemen we de kwaliteit van onze pasfoto's zeer serieus. Al onze pasfoto's voldoen aan de officiële ICAO-normen, wat betekent dat ze wereldwijd worden geaccepteerd voor officiële documenten. U kunt er dus op vertrouwen dat uw pasfoto's voldoen aan alle internationale richtlijnen. Uw pasfoto's worden gemaakt door een professionele fotograaf die alle instellingen correct instelt en de foto's na afdruk controleert, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw foto's door het gemeentehuis worden geaccepteerd. Een fotohokje kan deze garantie niet bieden.

Een officiële pasfoto moet aan veel eisen voldoen. Zo mogen er geen schaduwen zichtbaar zijn, moet de achtergrond gelijkmatig belicht zijn en zijn er strikte richtlijnen voor de grootte van het gezicht in het kader. Ook op het gebied van gezichtsuitdrukkingen en haardracht zijn er veel voorwaarden.

Garantie 

Gelukkig hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. We hebben veel ervaring met het maken van pasfoto's en werken zorgvuldig met professionele apparatuur en software. Meer dan 99% van onze pasfoto's wordt direct goedgekeurd. Mocht een pasfoto toch worden afgekeurd, dan maken we deze gratis opnieuw.

Als u een bril draagt, kunt u ervoor kiezen om de pasfoto zonder bril te laten maken. Het is ook mogelijk om de foto met bril te maken, mits er geen reflectie in de glazen of schaduw van het montuur zichtbaar is. Als u graag een pasfoto met bril wilt laten maken, zullen we samen bekijken of dit mogelijk is en u hierover adviseren.

Wat krijg ik voor welke prijs?

Voor een bescheiden bedrag van €12,- ontvangt u een set van zes pasfoto's, zorgvuldig verpakt in een hoesje. Dit is een kleine prijs voor de gemoedsrust die u krijgt door te weten dat uw pasfoto's voldoen aan de hoogste normen.

Bij Portretfotografie Brugge staan we klaar om uw prachtige en kwalitatief hoogwaardige pasfoto’s te maken. Neem vandaag nog contact met ons op via 0492 743 744 en ervaar onze professionele en flexibele service zelf.

Benieuwd naar de rest van onze portfolio?

Hieronder is er een hele lijst met alle soorten shoots die wij aanbieden, inclusief enkele voorbeelden per soort!

Boudoir en beach

Geïntereseerd in een boudoir en of beach shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Andere locaties

Geïntereseerd in een shoot op een andere locatie? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In de studio

Geïntereseerd in een shoot in de studio? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In Brugge

Geïntereseerd in een photoshoot in Brugge? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Familie en groepen

Geïntereseerd in een familie of groepsshoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Communie

Geïntereseerd in een communie shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Bolle buik en baby

Geïntereseerd in een bolle buik en baby shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Zakelijk

Geïntereseerd in een zakelijke shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

5/5 - (2 votes)

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief