Pasfoto's

Snel pasfoto's nodig?

  1. Bel naar 0492743744

  2. kom naar 't Groeneveld 41, 8200 Sint-Michiels (kaart op Google Maps)

Portretfotografie Brugge is de uw professionele portretfotograaf uit de regio Brugge.

Wij nemen uw pasfoto's vliegensvlug na afspraak en zijn 7 dagen op 7 bereikbaar! Ook 's avonds, wanneer u na de dagtaak nog pasfoto's nodig heeft, staan we graag voor u klaar.

We zijn gespecialiseerd in portretfotografie, maar nemen ook gewone pasfoto's. 

Hoewel we ons extreem flexibel opstellen voor het maken van deze pasfoto's, zijn we ook regelmatig buitenshuis voor een fotoreportage. Dus u kunt het best even voorafgaand bellen op het nummer 0492 743 744 vooraleer langs te komen.

Komt u aan de deur zonder afspraak, dan kunnen wij u in vele gevallen direct helpen, hoewel de dit uiteraard niet kunnen garanderen.

Vlot bereikbaar en ruim voldoende parking

We nemen onze pasfoto's in onze thuisstudio in 't Groeneveld 41 in Sint-Michiels. Dit is vlakbij de snelweg én bij het centrum van Brugge gelegen. Op die manier kun u ons altijd vlot en filevrij bereiken.

In de straat zijn er voldoende parkeerplaatsen, zodat u binnen de kortste keren mét de pasfoto's in de hand u weg kunt verderzetten.

Pasfoto's volgens de officiële ICAO normen

Door onze jarenlange ervaring hebben we de juiste oplossing in huis om uw pasfoto te laten maken in overeenstemming met de ICAO normen die door de gemeenten vereist worden. Uw pasfoto's worden gemaakt door een mens van vlees en bloed, die alle instellingen juist zet en de foto's na afdruk kan controleren, zodat u zeker bent dat u foto's op het gemeentehuis aanvaard worden. een fotobooth kan dit niet garanderen.

Een officiële pasfoto moet aan heel veel eisen voldoen. Zo mogen er geen schaduwen zichtbaar zijn, moet de achtergrond egaal belicht zijn en zijn er strenge richtlijnen voor de grootte van het gezicht in het kader. Ook op het gebied van gezichtsuitdrukkingen en haardracht zijn er flink veel voorwaarden.

Gelukkig hoef je je daar niet druk over te maken. Wij zijn zeer ervaren in het maken van pasfoto's en gaan zorgvuldig te werk met professionele apparatuur en software. Bij ons wordt meer dan 99% van de pasfoto's direct goedgekeurd. En wanneer er toch een pasfoto afgekeurd wordt, maken wij deze gratis opnieuw.

Als je een bril draagt, mag je de pasfoto gewoon zonder bril laten maken. Het is ook mogelijk om de foto met bril te maken. Dan is het belangrijk dat er bijvoorbeeld geen spiegeling van de glazen en geen schaduw van het montuur zichtbaar is. Als je graag een pasfoto met bril wil laten maken, kijken we samen of dit haalbaar is en adviseren we je daarover.

Wat krijg ik dan voor welke prijs?

Na de fotosessie, die amper 5 minuten van je tijd in beslag neemt, krijgt u van ons een mapje met de 6 pasfoto's op fotopapier in de correcte afmetingen afgedrukt. U betaalt 12,- voor een set van 6 pasfoto's netjes verpakt in een kaftje.

Benieuwd naar de rest van onze portfolio?

Hieronder is er een hele lijst met alle soorten shoots die wij aanbieden, inclusief enkele voorbeelden per soort!

Boudoir en beach

Geïntereseerd in een boudoir en of beach shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Andere locaties

Geïntereseerd in een shoot op een andere locatie? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In de studio

Geïntereseerd in een shoot in de studio? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In Brugge

Geïntereseerd in een photoshoot in Brugge? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Familie en groepen

Geïntereseerd in een familie of groepsshoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Communie

Geïntereseerd in een communie shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Bolle buik en baby

Geïntereseerd in een bolle buik en baby shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Zakelijk

Geïntereseerd in een zakelijke shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

5/5 - (2 votes)

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief