Pasfoto's

Snel pasfoto's nodig? 

  1. OF: reserveer online met deze link
    OF: bel naar 0492743744

  2. kom naar 't Groeneveld 41, 8200 Sint-Michiels (kaart op Google Maps)

Portretfotografie Brugge: Uw Betrouwbare Partner voor Pasfoto's

Bent u op zoek naar een betrouwbare fotograaf voor het maken van pasfoto's in de regio Brugge? Zoek dan niet verder.

Portretfotografie Brugge, gevestigd in Sint-Michiels, aan de rand van Brugge, is uw ideale partner. We nemen de pasfoto’s in onze thuisstudio in ’t Groeneveld 41 in Sint-Michiels. Dit is vlakbij de snelweg én het centrum van Brugge. Dankzij onze gunstige locatie zijn we gemakkelijk bereikbaar en bieden we parkeergelegenheid direct voor onze deur.

7 dagen op 7, ook ’s avonds na uw dagtaak

Bij Portretfotografie Brugge begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden we een flexibele service die aansluit bij uw drukke schema. We zijn zeven dagen per week beschikbaar, ook 's avonds, zodat u na uw werkdag bij ons terecht kunt voor uw pasfoto's. Op die manier kunt u stressvrij van onze service genieten en bent u binnen de 5 minuutjes weer op weg.

Hoewel we ons uiterst flexibel opstellen, zijn we ook regelmatig buitenshuis voor fotoreportages. Daarom raden we u aan om vooraf te bellen naar 0492 743 744 om een afspraak te maken. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we beschikbaar zijn en voldoende tijd hebben om uw pasfoto's te maken.

Mocht u zonder afspraak bij ons aankomen, dan zullen we ons best doen om u direct te helpen. We kunnen dit echter niet altijd garanderen. Daarom adviseren we u om vooraf contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen.

Baby’s en kids

Het maken van pasfoto's is een kunst op zich, vooral als het gaat om baby's en kinderen. Onze ervaren fotografen hebben de vaardigheden en het geduld om zelfs de jongste klanten op hun gemak te stellen en perfecte pasfoto's te maken.

Pasfoto’s volgens de officiële ICAO normen

Bij Portretfotografie Brugge nemen we de kwaliteit van onze pasfoto's zeer serieus. Al onze pasfoto's voldoen aan de officiële ICAO-normen, wat betekent dat ze wereldwijd worden geaccepteerd voor officiële documenten. U kunt er dus op vertrouwen dat uw pasfoto's aan alle internationale richtlijnen voldoen. Uw pasfoto's worden gemaakt door een mens van vlees en bloed, die alle instellingen juist zet en de foto's na afdruk kan controleren, zodat u zeker bent dat uw foto's op het gemeentehuis aanvaard worden. een foto-booth kan dit niet garanderen.

Een officiële pasfoto moet aan heel veel eisen voldoen. Zo mogen er geen schaduwen zichtbaar zijn, moet de achtergrond egaal belicht zijn en zijn er strenge richtlijnen voor de grootte van het gezicht in het kader. Ook op het gebied van gezichtsuitdrukkingen en haardracht zijn er flink veel voorwaarden.

Garantie

Gelukkig hoef je je daar niet druk over te maken. Wij zijn zeer ervaren in het maken van pasfoto's en gaan zorgvuldig te werk met professionele apparatuur en software. Bij ons wordt meer dan 99% van de pasfoto's direct goedgekeurd. En wanneer er toch een pasfoto zou afgekeurd worden, maken wij deze gratis opnieuw.

Als je een bril draagt, mag je de pasfoto gewoon zonder bril laten maken. Het is ook mogelijk om de foto met bril te maken. Dan is het belangrijk dat er bijvoorbeeld geen spiegeling van de glazen en geen schaduw van het montuur zichtbaar is. Als je graag een pasfoto met bril wil laten maken, kijken we samen of dit haalbaar is en adviseren we je daarover.

Wat krijg ik voor welke prijs?

Voor slechts €12,- krijgt u een set van zes pasfoto's, netjes verpakt in een kaftje. Dit is een kleine prijs voor de gemoedsrust die u krijgt door te weten dat uw pasfoto's voldoen aan de hoogste normen.

Bij Portretfotografie Brugge staan we klaar om uw mooie en kwaliteitsvolle pasfoto’s te nemen. Neem vandaag nog contact met ons op via 0492 743 744 en ervaar onze professionele en flexibele service zelf.

Benieuwd naar de rest van onze portfolio?

Hieronder is er een hele lijst met alle soorten shoots die wij aanbieden, inclusief enkele voorbeelden per soort!

Boudoir en beach

Geïntereseerd in een boudoir en of beach shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Andere locaties

Geïntereseerd in een shoot op een andere locatie? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In de studio

Geïntereseerd in een shoot in de studio? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In Brugge

Geïntereseerd in een photoshoot in Brugge? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Familie en groepen

Geïntereseerd in een familie of groepsshoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Communie

Geïntereseerd in een communie shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Bolle buik en baby

Geïntereseerd in een bolle buik en baby shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Zakelijk

Geïntereseerd in een zakelijke shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

5/5 - (2 votes)

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief