Portret fotograaf

Een goede portret fotograaf

Wat verwacht je van een goede portret fotograaf? Uiteraard een leuke fotoshoot en een mooi portret. Maar voor Portretfotografie Brugge zij er tal van zaken die er nog bij komen. Met een portret fotoshoot willen we niet enkel het beste resultaat bereiken, maar de weg er naar toe moet ook volgens uw wensen zijn.

Wil u onze portfolio bekijken? Klik dan hier.

Plezier

studio portret

Waarom geen plezier beleven aan een shoot? Tijdens het fotograferen streven we er naar een persoonlijke band met de klant op te bouwen. Of het nu gaat over een gezin, een grotere familie of vrienden, enkel uw kinderen of gewoon uzelf, we vinden het als portretfotograaf een fotogeniek portret te maken dat comfortabel voelt en aansluit bij uw persoonlijkheid en gedachten.

Begeleiden

Daarom bespreken we de fotoshoots altijd op voorhand en inspireren u met een moodboard. U bent immers het onderwerp van onze fotografie. In alle fotoshoots beginnen wij met de mensen op hun gemak te stellen. We weten uit ervaring dat een mooi portret een boost van zelfvertrouwen kan geven. Daarom besteden besteden we de nodige aandacht aan het leggen van een connectie. Aarzel niet en bekijk onze portfolio hier.

Om die reden doen wij niet mee aan de zogenaamde mini-shoots : dit zijn fotosessies van amper een kwartuur waarbij er geen tijd of mogelijkheid is om de mensen op hun gemak te stellen. Bij Portretfotografie Brugge duurt een fotoshoot minstens een uur.

Studio of locatie

De fotoshoot kan zowel in de studio alsook op locatie plaatsvinden. We verrassen u graag met de mooiste plekjes in de streek zodat we op die manier de creativiteit nog meer kunnen laten spelen.

Soorten portretten

Er zijn heel wat stijlen en soorten portretten die kunnen gemaakt worden. Er is het karakter portret waarbij de ziel van iemand bloot gelegd wordt. Of gaat u liever de liefde bezingen in een portretfoto? Ook een profielfoto voor sociale media zoals facebook of instagram behoort uiteraard tot de mogelijkheden. We bespreken graag met u de diverse voorstellen.

Foto's vertellen ook vaak een verhaal. Ze bieden een herinnering aan wat geweest is. Daarbij is het uiterlijk van de mens niet altijd het belangrijkste. We portretteren graag het leven zoals het is, foto's die doen nadenken, een beeld dat aanspreekt.

Portretfotografie Brugge

Met portretfotografie Brugge kunt u ook duidelijke afspraken maken : we werken steeds met een overeenkomst die per e-mail toegestuurd wordt, zodat de afspraken rond portretrecht duidelijk zijn.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief