Portretten in de studio

Aan het juiste adres

Bij Portretfotografie Brugge bent u aan het goede adres voor uw foto's in de studio. Laat ons eerlijk wezen : iedere fotograaf kan een portret maken. Maar een goed studio portret moet aan tal van vereisten voldoen.

Het is een compleet andere discipline dan portretfotografie op locatie. In onze studio in Sijsele beschikken wij over alle materiaal om een ideale fotoshoot voor u te organiseren.

Wenst u onze portfolio in de andere domeinen van de fotografie te bekijken? Surf dan even naar onze pagina's over portretten in Brugge, portretten op andere locaties of boudoir en beach.

Mabel Lingier

Hey, ik had hele goede foto’s verwacht maar deze overtreffen echt alles!!! Sommige heel duidelijk van jou en andere van Ann, maar van beide kan ik moeilijk beschrijven hoe “content” ik ben.

Tal van licht opstellingen

In de studio hebben we een heel ruim arsenaal aan studioflitsers, softboxen, achtergronden en ander materiaal om uw studio portret te laten schitteren. Het soort licht dat gebruikt wordt in combinatie met gewilde schaduwen zorgen voor een mooi contrast en benadrukken uw schoonheid.

Rani Depla

Was een aangename ervaring. Genoten van de fotoshoot. De fotograaf zorgt ervoor dat je je zelfzeker voelt. Zeker aan te raden!

Sfeer

In onze studio creëren wij de juiste sfeer om uzelf, uw familie of vrienden de juiste expressie te laten uitstralen. De extra kracht die van een foto uit gaat komt hier tot stand.

Portfolio portretfoto's in de studio:


Workshops

Vincent en Ann, het fotografenkoppel van dienst, volgen beide nog tal van opleidingen en workshops om onze kennis te verruimen en onze techniek te verfijnen. Bijgevolg kunt u uw studio portret vol vertrouwen laten maken door Portretfotografie Brugge. We weten precies wat de mogelijkheden zijn afhankelijk van het model. Daarbij kijken we op een andere manier naar elke individuele persoon.

Focus

Hoewel in een studio fotoshoot de focus meestal op het oog ligt, zorgen we er ook voor dat de juiste schaduwen op het gezicht vallen. Dit geeft uw portret een extra dynamiek.

Praktisch

In een voorbereidend gesprek bekijken we wat u wensen zijn en wat u van ons mag verwachten. We bespreken het thema van de shoot : van communie over familie portretten en het maken van een profielfoto voor verschillende toepassingen tot specifieke studio shoots zoals boudoir en phantasy.

De sessie in de studio bij Portretfotografie Brugge wordt niet door één fotograaf uitgevoerd, maar door twee. Dit garandeert een nog grotere variatie aan beelden. Terwijl Vincent vooral specialist is op het vlak van de camera techniek, weet Ann als geen ander de regie in handen te nemen. Dit alles weerspiegelt zich duidelijk in het resultaat van de studio shoot.

Geïnteresseerd in een fotoshoot?

Benieuwd naar de rest van ons portfolio?

Hieronder is er een hele lijst met alle soorten shoots die wij aanbieden, inclusief enkele voorbeelden per soort!

Boudoir en beach

Geïntereseerd in een boudoir en of beach shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Andere locaties

Geïntereseerd in een shoot op een andere locatie? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In de studio

Geïntereseerd in een shoot in de studio? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

In Brugge

Geïntereseerd in een photoshoot in Brugge? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Familie en groepen

Geïntereseerd in een familie of groepsshoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Communie

Geïntereseerd in een communie shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Bolle buik en baby

Geïntereseerd in een bolle buik en baby shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

Zakelijk

Geïntereseerd in een zakelijke shoot? Bekijk hier onze foto's van eerdere shoots!

5/5 - (1 vote)

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief