fashion fotograaf

Portretfotografie Brugge - uw partner voor fashion fotografie

Wil u mooie beelden van uw kledij lijn verkrijgen, werk dan met een professionele fotograaf zoals Portretfotografie Brugge. We organiseren een fotoreportage met uw eigen modellen of onze professionele modellen. Op die manier kunnen we uw mode heel mooi in beeld brengen. Wenst u onze portfolio te zien in de andere domeinen van de portretfotografie? Ga dan naar portretten in de studio of portretten op andere locaties.

Modefotograaf

Misschien fotografeert u zelf uw kledij voor het nieuwe seizoen? Waarom dit niet eens uitbesteden aan een fashion fotograaf? Wij weten als geen ander om te gaan met zaken als belichting, camera instellingen, achtergrond, ...

We bespreken met u uw verwachtingen en creëren samen een concept. U bepaalt uiteraard de outfits en wij gaan die in de shoot mooi vastleggen.

Seventy One

Persoonlijkheid

Indien u zelf niet over modellen in uw netwerk beschikt, kunnen wij hiervoor professionele modellen aanspreken. Wij hebben een breed netwerk met ervaren modellen in de modewereld. Het zijn mensen met een eigen persoonlijkheid die geselecteerd worden volgens de kleding stijl.

Ervaring

Toegegeven, in Vogue zult u nog geen foto's aantreffen van Portretfotografie Brugge, maar we werkten al samen met Seventy One en Rock'n Roll Classics voor een shoot.

Fashion fotografie

Fashion fotografie is een heel aparte discipline gezien de de kijker via magazines of online communicatie moet verleiden tot het aankopen van de nieuwe kleding lijn. Daarom is het belangrijk om de kledij goed in de kijker te plaatsen en er voor te zorgen dat de foto's attractief zijn. Een doorgedreven kennis van camera en belichting zijn daarbij uiterst belangrijk om het onderwerp goed in beeld te brengen.

Ruime keuze

Er is een ruime keuze aan mogelijkheden binnen de fashion fotografie : de fotoshoot kan in de studio georganiseerd worden, maar ook op locatie. Creativiteit en passie spelen daarbij een grote rol.

Niet één fotograaf, maar twee fotografen

De fotoshoot wordt uitgevoerd door het fotografen koppel Vincent & Ann. Gezien elk zijn eigen manier van fotograferen heeft, zorgt dit voor een nog grotere verscheidenheid aan foto's. We werken samen tijdens de shoots waarbij Vincent sterker is in het technische aspect en Ann er succesvol de regie bij neemt.

Fotograaf

Zoekt u een fotograaf voor uw fashion fotografie, aarzel dan niet en contacteer Portretfotografie Brugge. Vul ons contactformulier in of neem contact via ons e-mailadres. U zult merken dat wij als professionals de juiste focus weten te leggen en kunt gerust zijn op een mooie portfolio van uw kledij.

fashionfotograaf

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief