Fotograaf model portfolio

professionele fotograaf

Wenst u als model een goed portfolio op te bouwen met professionele foto's? Doe dan geen beroep op zomaar de eerste de beste amateurfotograaf, maar verzeker er u van dat er zeer goede foto's gemaakt worden die uw latere carrière in het modellenwerk zullen ondersteunen.

U heeft een portfolio nodig waarbij u zich van uw beste kant wil laten fotograferen. Modelfotografie is een specifieke discipline met een aantal specifieke kenmerken. Als koppel professionele fotografen hebben wij al meerdere dergelijke opdrachten uitgevoerd.

Neem ook even een kijkje naar onze algemene portfolio of meer specifiek naar portretten in de studio, portretten in Brugge of portretten op andere locaties.

Fotostudio

Dergelijke fotoshoots gaan meestal in de fotostudio door. Er is ruimte aanwezig om voorafgaand de visagie te verzorgen en er is een afzonderlijke kleedruimte zodat u verschillende outfits tijdens de fotoshoot kunt gebruiken. Op die manier kunt u een zeer diverse portfolio samenstellen.

Modewereld

De modewereld is onverbiddelijk ; het fotomodel moet tijdens het poseren de juiste poses en gezichts uitdrukkingen aanmeten. Een model dat karakter uitstraalt doet het meestal zeer goed. Uiteraard wordt ook verwacht dat een model fotogeniek is, vooral in het geval van headshots. Dus schoonheid alleen volstaat niet.

Fotosessie

Met een fotosessie bij Potretfotografie Brugge kunt u investeren in een portfolio waarmee u uw modellencarrière kunt starten of verder kunt uitbouwen. Het kan ook een fotoshoot zijn in functie van één bepaalde opdrachtgever. We bespreken samen met uw wat u mag verwachten en zorgen er voor dat u meer dan één goede portretfoto heeft, waarmee u aan castings kunt deelnemen of uw weg in de modellenwereld kunt banen.

Goede fotograaf

Heb je interesse om samen te werken met een goede fotograaf? Aarzel dan niet en maak uw wensen kenbaar aan Portretfotografie Brugge. Als fotografen koppel weten Vincent & Ann een shoot in goede banen te leiden zodat u een schitterende portfolio er aan over houdt : fotografie van de bovenste plank!

Na de fotoshoot krijgt u via e mail een link naar uw persoonlijke online fotogallerij. U kiest er de foto's die u het liefste in uw portfolio ziet verschijnen en wij zorgen er voor dat u ze ontvangt in hoge resolutie. 

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief