Fotograaf modelfotografie

Portretfotografie Brugge

Portretfotografie Brugge, uw fotograaf voor Modelfotografie. Het eerste wat je mag verwachten is dat een fotograaf weet hoe met de digitale camera om te gaan. Maar er zijn zo veel meer elementen die nodig zijn om mooie foto's te fotograferen. Dat we niet van het halve werk houden, kunt u zelf zien in onze portfolio. Bekijk er even de portretten in de studio, portretten in Brugge of op andere locaties.

Zo is het heel belangrijk dat het model zich op zijn of haar gemak voelt. Een positieve interactie tussen fotograaf en model is daarbij absoluut noodzakelijk voor het vertrouwen tijdens de fotosessies.

De fotograaf moet in staat zijn om de persoonlijkheid van het model mooi in beeld te brengen. Beiden moeten weten wat het doel van de fotoshoot is. Daarom werkt een professionele fotograaf altijd met een moodboard.

Technische aspecten

En dan zijn er de technische aspecten zoals het gebruik van de juiste lens, de belichting en compositie. De goeie brandpuntsafstand en het focussen op de sfeer en emotie.

Liefde

Portretfotogafie Brugge maakt uw foto's met liefde voor het vak. Het maken van mooie foto's is voor ons iets heel anders dan het nemen van een snapshot. We vinden het belangrijk dat u als model een portfolio kunt uitbouwen van shoots die heel mooie foto's opleveren. De kijker wil persoonlijkheid en een eigen stijl in de foto's zien en dit brengen we met onze modelfotografie teweeg. We hebben al heel wat foto's gemaakt die in de portfolio van diverse modellen te zien zijn.

Passie

Maar een modellen fotoshoot moet eveneens de passie laten zien. We sturen je in de verschillende mogelijke poses maar staan ook open voor uw eigen ideeën.

We fotograferen heel wat diverse stijlen. Dit gaat van een familie fotoshoot, over model fotografie met close ups, van fashion fotogrtafie naar boudoir en bedekt naakt. Laat ons gerust weten waar uw interesse ligt.

Shoot

Wil je tot een mooi eindresultaat van de fotoshoot komen, dan is het belangrijk dat de voorbereiding in de kleinste details gemaakt wordt. Dit zien wij ook als onze taak als fotografen.

We zorgen er voor dat de juiste rekwisieten in de studio aanwezig zijn zodat we het portret kunnen vastleggen zoals jij dit wilt. Wil je werken met visagie of zonder, wil je een bepaalde booschap in de foto's verwerken?

Heb je een eigen stijl van kledij die je in de shoot aan bod wil laten komen ? Wij zorgen dat de foto's uitstralen dat wat jij wil.

Praktisch

Wens je een fotoshoot met Portretfotografie Brugge en heb je al een datum in gedachten die je wilt vastleggen? Aarzel dan niet en vul ons contactformulier in of stuur ons een e mail.

We bespreken samen elk detail van de shoot en verkennen de mogelijkheden. Kijk even naar het moodboard en naar de foto's van onze andere fotoshoots. Bepaal voor jezelf welke boodschap je wil over brengen en onderwerp je aan de wonderen van de digitale fotografie.

Met Portretfotografie Brugge gebruiken we de beste tricks om jouw foto's tot een lust voor de ogen te maken.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief