Fotograaf voor fotoshoot

Portretfotografie Brugge

U zoekt een fotograaf voor een fotoshoot? Zoek niet verder! Met Portretfotografie Brugge bent u aan het goede adres. U krijgt er twee fotografen voor de prijs van één. Vincent & Ann nemen samen de mooiste foto's en door het fotograferen met z'n twee, heeft u nog een grotere verscheidenheid in mooie beelden. Bekijk even onze portfolio met foto's in de studio.

West- en Oost-Vlaanderen

Hoewel we gevestigd zijn in Brugge, richten we ons op fotoshoots in geheel West- en Oost-Vlaanderen. Onze shoots kunnen zowel in de fotostudio plaatsvinden alsook in het centrum van Brugge of op enige andere locatie.

Leuke ervaring

Een fotoshoot moet een leuke ervaring worden. Daarom gaan wij op een ontspannen manier te werk. We vinden het belangrijk dat u er plezier aan beleeft en dat u er nadien goede herinneringen aan over houdt. Dat u naast die portie fun er nog unieke foto's aan over houdt, is mooi meegenomen.

Diverse vormen fotografie

Als professionele fotografen beoefenen we verschillende vormen van de portretfotografie: van een zwangerschapsfotoshoot, newborn en communie foto's, over een vriendinnen shoot en een love shoot of een fotoreportage met uw gezinnetje tot pure portretfotografie.

De enige vorm van fotografie die we niet beoefenen is huwelijksfotografie. Een huwelijk fotograferen is een specialisme dat wij (voorlopig althans) links laten liggen. Er zijn daarvoor specifieke fotografen met jaren ervaring.

Prachtige foto's in een ontspannen sfeer

Wenst u schitterende foto's in een ontspannen sfeer te laten vastleggen, aarzel niet en contacteer dan Portretfotografie Brugge. Het zijn de echte momenten

Praktisch

Voor we aan het perfecte plaatje komen, moeten er uiteraard een paar andere stappen ondernomen worden. Het eerste wat we gaan doen is afstemmen met elkaar. Wat is het soort fotografie wat u wenst, waar u zich mee op uw gemak voelt? Wat is het thema van de shoot.

Dan volgt de eigenlijke fotoshoot waarbij we alles in beeld brengen. Wij zorgen voor u dat het een fijne ervaring wordt. Al wat u hoeft te doen is poseren en daar staan wij u uiteraard bij met raad en daad.

Na de shoot gaan we aan de slag met de digitale bestanden. Het gaat daarbij om de ruwe data, de onbewerkte foto's van de leuke fotoshoot. Uiteraard zijn deze in hoge resolutie genomen.We geven deze digitale beelden de finishing touch aan de hand van gespecialiseerde software.

Eens die stap voltooid is, bezorgen wij u per e mail een link waarbij u toegang heeft tot uw persoonlijke online fotogalerij. Daar staan de foto's voorzien van een watermerk.

U kiest er de foto's die u wenst en wij bezorgen u deze in hoge resolutie per e mail.

Foto's laten afdrukken

Uiteraard is het ook mogelijk om foto's bij ons te laten afdrukken. Daarbij komen uw digitale foto's tot leven en sieren ze uw woonkamer. Zo vormen ze nog meer een blijvende herinnering. Zeker de spontane foto's vormen mooie herinneringen aan een leuke fotoshoot. Ook uw bezoekers zullen heel blij zijn deze mooie foto's te kunnen bekijken.

Zo blijft het niet enkel bij digitale bestanden, maar komen uw mooie foto's tot leven. Het zijn de echte momenten die ideaal zijn voor een shoot : zwangerschapsfotografie (als koppel of alleen), je gezinnetje of de kinderen met de grootouders. Je komt best fotogeniek in beeld.

Pasgeboren baby

Eén van die mooie momenten in het leven die je met een fotoshoot prachtige plaatjes kan opleveren is als je je pasgeboren baby in de armen kunt houden. Als portret fotograaf bieden we je een herinnering die je nooit zal vergeten. Een newbornshoot is een steeds vaker gevraagd genre in de fotografie.

Wensen

Heeft u zelf bepaalde wensen? Aarzel dan niet om deze met ons te delen. Dit kan het beste bij het boeken van de shoot. Op die manier kunnen wij de nodige voorbereidingen treffen of materialen verzamelen.

Zwart wit

In de fotogalerij die u van ons zult ontvangen na de fotoshoot, zullen zowel kleurfoto's alsook zwart wit foto's zitten. We hebben de ervaring dat mensen houden van de afwisseling die dit biedt.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief