Mode fotograaf gezocht

Fashion fotografie

U zoekt een ervaren fotograaf die uw collectie op een mooie manier kan in beeld brengen? Dan heten wij u van harte welkom bij Portretfotografie Brugge. Als koppel fotografen gaan wij graag de samenwerking aan onder de vorm van freelance fotograaf of voor afzonderlijke opdrachten. Wil u onze portfolio bekijken, bezoek dan even onze pagina's Portretten in de studio, Portretten in Brugge of Portretten op andere locaties.

Productfotografie

Naast portretfotografie hebben wij ook een sterke affiniteit met productfotografie. Bekijk gerust even onze portfolio die we al voor enkele bedrijven realiseerden.

Fotoshoot

Heeft u zelf een moodboard onder de vorm van voorbeelden die u op het internet verzameld heeft, dan staan wij dar zeker voor open. Toch hebben wij niet de gewoonte om een letterlijke kopie van die voorbeelden te nemen. We geven graag onze eigen "touch" aan de foto's.

De meeste fashion fotoshoots gaan door in de studio, en dat is bij ons niet anders. We werken de opdracht volledig uit naar uw wensen en in functie van uw budget.

Tijdens onze fotografie opleiding werd vaak aandacht besteed aan mooie foto's maken van mode. Gezien Ann ook zelf naait (en naailessen volgt) is er een ruime interesse in dit domein. Combineer dit met de passie voor de fotografie en je hebt de ideale mix.

Wenst u echter een fotoshoot op locatie, dan is dit zeker ook mogelijk. We bepalen een plaats en datum in overleg voor de fotoshoot.

Modellen

Wij bieden u de keuze om te werken met eigen mensen, ofwel spreken we met plezier één of meerdere van de vele modellen aan met wie wij contact hebben. Uiteraard letten wij er op dat het karakter en de looks van de modellen goed passen bij uw collectie of thema. De modellen met wie wij in contact staan hebben eveneens een ruime ervaring in de fashion fotografie.

Apparatuur

Uiteraard beschikken wij over meer dan één professionele camera en de nodige apparatuur om uw mode collectie of producten mooi op de foto te plaatsen. Maar na de shoot is het werk niet af. Dan volgt de nabewerking in programma's als Lightroom en Photoshop. Daarmee geven we de foto's dat extra beetje push. Maar uiteraard zorgen we er voor dat de foto's bovenal natuurlijk blijven.

Provincie West-Vlaanderen

Hoewel we vooral in de provincie West-Vlaanderen (omstreken van Brugge) werkzaam zijn, hebben we ook al opdrachten uitgevoerd in Antwerpen, Mechelen, Brussel en Limburg. We zijn dus vrij flexibel wat de locatie betreft.

Heeft u interesse om met ons in zee te gaan, zij het voor mode fotografie of productfotografie, dan kan u gerust reageren via ons contactformulier. We helpen u graag met de voorbereiding van de fotoshoot zodat u nadien mooie foto's heeft om in de diverse media te gebruiken. Het is bewezen: om klanten aan te trekken heb je sterke content nodig.

Facebook of instagram

Veel foto's belanden op social media platformen zoals facebook of instagram. Ook daar is het heel belangrijk om mooie foto's te kunnen tonen zodat de reacties van de kijkers niet uitblijven. Ook hiervoor pleiten wij om met een ervaren fotograaf te werken zodat uw collecties op een heel attractieve manier gepresenteerd worden.

Rate this page

Op de hoogte blijven?

Abonneer op onze nieuwsbrief